Ιωάννα Μπέλλα: Η άγνωστη συγγένεια με Καραμίχο – Λεκάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν η Ιωάννα Μπέλλα το βράδυ της Πέμπτης, η οποία μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι και να εργαστεί εκεί ως μοντέλο, εν μέσω πανδημίας. Επίσης, αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχτηκε, ενώ αποκάλυψε και την άγνωστη συγγένειά της με τον Γιώργο Καραμίχο και τη Μαρία Λεκάκη.

«Έμεινα τέσσερις μήνες στο Ντουμπάι. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες. Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι θα με σχολίαζαν αρνητικά. Ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα, ενώ στην Ελλάδα όλα ήταν κλειστά. Συγκατοίκησα με μια φίλη μου για δύο μήνες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο Ντουμπάι γιατί πήγαν πολλά μοντέλα λόγω κορονοϊού. Εργαζόμουν 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Εκεί είναι εύκολο να κάνεις φωτογραφίσεις για περιοδικά», ανέφερε.

Στη συνέχεια, εξήγησε το λόγο που έχασε 10 κιλά το περασμένο καλοκαίρι και πώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό στον χώρο της μόδας. «Έχασα το καλοκαίρι 10 κιλά, γιατί έπρεπε να είμαι πιο skinny. Εγώ ήθελα να το κάνω. Τώρα στο Ντουμπάι πήρα 6. Το καλοκαίρι, έβλεπα τον εαυτό μου στο καθρέφτη και δεν ήμουν ικανοποιημένη από αυτό που έβλεπα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στα μοντέλα και αυτό με αγχώνει».

Η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε, όμως για πρώτη φορά τη συγγενική σχέση που έχει με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο. «Είμαι ανιψιά τους. Είναι ξαδέλφια της μαμάς μου. Τους θαυμάζω και τους αγαπώ», εξήγησε.

Πηγή: infowoman