Διάσημοι που έδωσαν (και δίνουν) μάχη με τη νευρική ανορεξία!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το βλέμμα όλων και οι προσευχές, τις τελευταίες μέρες, είναι στη Νανά Καραγιάννη, η οποία μέσα από την εντατική του νοσοκομείου δίνει τη δική της σκληρή μάχη για τη ζωή.

Η Νανά Καραγιάννη δίνει τη δική της σκληρή μάχη με την ανορεξία τα τελευταία περίπου 10 χρόνια πριν μπει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ζύγιζε μόλις 29 κιλά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή, Αποκαλυ

Η γνωστή δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια πάσχει από νερυική ανορεξία, με την ασθένεια να έχει δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στον οργανισμό της.

Όλοι θέλουμε κι ελπίζουμε η Νανά να βγει νικήτρια από τη δύσκολη αυτή μάχη και να τα καταφέρει, όπως άλλοι “επώνυμοι”, που έζησαν τον ίδιο εφιάλτη και κατάφεραν να τον νικήσουν. Ιδού, λοιπόν, ποιοι διάσημοι έδωσαν (κάποιοι δίνουν ακόμη, χωρίς να το παραδέχονται) τη δική τους μάχη με την ασθένεια, τα κατάφεραν κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας στα νέα κορίτσια, που πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά.

Η Τατιάνα Στεφανίδου εχει μιλήσει ανοιχτά για τις διατροφικές διαταραχές που πέρασε, όταν στα νεανικά της χρόνια ασχολιόταν με το χορό.  'Είχα πολλά θέματα από παιδί. Έχει φταί

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μιλήσει ανοιχτά για τις διατροφικές διαταραχές που πέρασε, όταν στα νεανικά της χρόνια ασχολιόταν με το χορό.

«Είχα πολλά θέματα από παιδί. Έχει φταίξει ο χορός, και η σχέση με τη μάνα. Είχα πλάσει και την εικόνα της τελειότητας στο μυαλό μου, συν ο χορός που πρέπει να είσαι σκελετός, με οδήγησαν σε διατροφικές διαταραχές», είχε παραδεχθεί, αποκαλύπτοντας ότι είχε φτάσει να ζυγίζει 48 κιλά με ύψος 1.72!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ