ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ Ναταλία Γερμανού – Τι είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή της φετινής σεζόν, αλλά σχολίασε και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση.

«Η πιο δύσκολη ημέρα φέτος ήταν η ημέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη»

«Η πιο δύσκολη ημέρα φέτος ήταν η ημέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη. Γύρισα σπίτι, έβγαλα τα παπούτσια, μπήκα κάτω από το ντους με τα ρούχα νομίζω. Το συμβόλαιό είναι σε ισχύ. Αυτό με το “Fame Story” ακούω να μου το λένε όλοι. Εμένα πρόταση επίσημη δε μου έχει γίνει.

Είναι μια εκπομπή που αγαπώ και την έκανα πριν 18-19 χρόνια και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αν γινόταν κάτω από παρόμοιες συνθήκες, θα το συζητούσα.», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Τι είχε συμβεί

Ήταν στα τέλη Οκτωβρίου όταν ο Αλέξης Γεωργούλης είχε κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά με τον μισθό ενός ευρωβουλευτή και τα έξοδα που απαιτεί το γραφείο του, με το θέμα να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και να φτάνει στα όρια της ειρωνίας προς τον ηθοποιό-ευρωβουλευτή.

Τότε ο ηθοποιός είχε βγει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και καθώς συζητούσε με τον Κώστα Τσούρο για όσα είχε πει και παραποιήθηκαν, τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Κάποια στιγμή, πάνω στην ένταση της στιγμής, ο Γεωργούλης είχε πει στον δημοσιογράφο «δεν ξέρεις τι λες, να παραιτηθείς» και είχε αφήσει τη Ναταλία να κοιτάζει σαστισμένη και να προσπαθεί να αλλάξει την κουβέντα.

Τα όσα συνέβησαν και εκείνη τη στιγμή και πιο μετά στα παρασκήνια της εκπομπής, χωρίς να γίνουν γνωστά προς εμάς, αποτελούν για τη Ναταλία την πιο δύσκολη στιγμή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όπως είπε με χαρακτηριστικό τρόπο στην κάμερα του Πρωινού μετά από ερώτηση του Ουγγαρέζου.

Πηγή: dikaiologitika