ΕΠΙΚΟ: ‘Oταν ο Τριαντάφυλλος έπαιζε μπάλα – Είχε μπει σαν αλλαγή και σκόραρε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Τριαντάφυλλος είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες στο Survivor.

Μάλιστα, όσον αφορά στα αγωνίσματα, δεν δείχνει να είναι και τόσο αποδοτικός, με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να τον ψηφίζουν για αποχώρηση και με αγωνιστικά κριτήρια, τονίζοντας συχνά πως δεν βοηθάει την ομάδα στις αναμετρήσεις.

Και μπορεί οι συμπαίκτες του να θεωρούν πως δεν το ‘χει και πολύ αγωνιστικά, όμως ο «Ντάφυ» έχει αθλητικό παρελθόν και μάλιστα… ποδοσφαιρικό.

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο στο YouTube του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη, δείχνει τον Τριαντάφυλλο να μπαίνει στο γήπεδο και να σκοράρει! Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως τότε είχε γίνει ήδη γνωστός, ως τραγουδιστής

Το ματς και ο σκόρερ «Ντάφυ»

Το 2001, σε ένα μπαράζ παραμονής στην A' Κατηγορία Δωδεκανήσου, ο Τριαντάφυλλος μπήκε ως αλλαγή στο ματς Απόλλων Απολλώνων- Δόξα Ψίνθου, παίζοντας για την ομάδα του χωριού του, στην Ρόδο, με το νούμερο «23» στην φανέλα.

Ο αγώνας, ωστόσο, έληξε ισόπαλος (2-2) στην κανονική διάρκεια, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι και τον «Ντάφυ» να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 100ο λεπτό.

Απόλλων Απολλώνων ήταν τελικά η ομάδα που κέρδισε με σκορ 5-4, με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκει δίχτυα στην διαδικασία των πέναλτι κάνοντας το 3-3.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 05:25 του βίντεο:

Η προθέρμανση

Αξέχαστη είχε μείνει στους χρήστες του Twitter η προθέρμανση του Τριαντάφυλλου που είχε σχολιαστεί με επικές ατάκες, ενώ και οι συμπαίκτες του είχαν ξεσπάσει σε γέλια.

Έτσι και στο παραπάνω βίντεο από το μακρινό παρελθόν (στο 08:56), ο Τριαντάφυλλος κάνει προθέρμανση, λίγο πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Τρέξιμο, ασκήσεις και κινήσεις που λίγο έως… πολύ μοιάζουν με εκείνες που έκανε και στον  Άγιο Δομίνικο.

Πηγή: gazzetta