ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της -ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H Ευδοκία Ρουμελιώτη αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και αφέθηκε στα χέρια του γνωστού hairstylist Πάνου Καλλίτση.

Με τα κομμωτήρια να είναι πλέον ανοιχτά, πολλές γυναίκες έσπευσαν για μια ανανέωση στην εμφάνισή τους. Και καθώς ο χρόνος για να σκεφτούμε το επόμενο hairstyle μας ήταν όντων πολύς, μερικές αποφάσισαν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά τους. Μια από αυτές ήταν και η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τα νέα hair looks των πιο στιλάτων Ελληνίδων. Μετά τη Ρέα Τουτουνζή, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την Άννα Κορακάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε το νέο hair look της μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Πάνος Καλλίτσης στο προφίλ του.

«Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι συναντήσεις και μας κάνουν να θυμόμαστε ποιοι είμαστε και να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να κάνουμε όνειρα και νέα σχέδια» σημείωσε ο Πάνος Καλλίτσης στο Instagram και δημοσίευσε μια selfie μαζί με την ηθοποιό.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκοψε ακόμα πιο κοντά τα μαλλιά της και έκανε ένα υπέροχο κοντό καρέ, το γνωστό και ως bob. Αυτό το κούρεμα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και είναι επιλογή πολλών γυναικών άνω των 40.

To κοντό καρέ δίνει τύπο και προσωπικότητα στο look και ταιριάζει απόλυτα στην γνωστή ηθοποιό.