EΞΑΛΛΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: Οι απαράδεκτες αποκαλύψεις για τον Ασημακόπουλο και τη σεξouαλικότητα του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώην παίκτρια του Survivor Σοφία Μαργαρίτη,έδωσε συνέντευξη στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97.6 και στον Κωνσταντίνο Καμέα. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δεχτεί bullying για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μετά την προβολή της συνέντευξης, η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα.

«Θεώρησα υποχρέωση μου να κάνω αυτή την ανάρτηση. Μπήκα στη θέση της μάνας του και θεώρησα ότι πρέπει να λειτουργήσω προστατευτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της η Σοφία Μαργαρίτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής “Ευτυχείτε” θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα: «Για μένα είναι απαράδεκτη η Σοφία. Μόνη της η Σοφία άνοιξε ένα θέμα. Ο κόσμος μπορεί να γίνει ακραίος. Δεν έχω δει, όμως κανέναν να σχολιάζει τη σεξουαλικότητα κανενός. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη σεξουαλικότητά του, γιατί η Σοφία ανοίγει ένα τέτοιο θέμα; Μόνη της σχολίασε στα social media. Ο δημοσιογράφος γι’ αυτό τη ρώτησε. Δεν θα έπρεπε να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα η Σοφία, χωρίς εκείνος να έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Επιεικώς απαράδεκτη!», είπε εκδηλώνοντας το θυμό της η Καινούργιου.

Πηγή: enimerotiko