ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: «Δεν μπορώ να πιστέψω όσα άκουσα για τον Γιώργο Κιμούλη»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Μάρω Κοντού και ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής της. Μια από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες του ελληνικού σινεμά μίλησε για όλα. Για την καριέρα της, για το θέατρο, για τα χόμπι της, για την ηλικία της. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας πως πραγματικά λυπάται για όλα αυτά που έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του.

Ο αρραβώνας, ο έρωτας και η επιθυμία για ένα παιδί
Η κυρία Μάρω Κοντού μιλώντας για την προσωπική της ζωή αναφέρει πως ενώ ήταν αρραβωνιασμένη χώρισε γιατί ερωτεύτηκε. Μίλησε ακόμη και για την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί. «Ήμουν αρραβωνιασμένη με εφοπλιστή. Με ζήτησε από τη μητέρα μου. Δεν είχα ερωτευτεί μέχρι τότε ακόμα. Όταν έγινε τα παράτησα όλα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα και του το έδειξα. Πέταξα το μονόπετρο του αρραβωνιαστικού στη θάλασσα για να δείξω ότι μου αρέσει κάποιος. Το 1956 τον είδε η μητέρα μου και είπε: «αφήνεις τον άντρα της ζωής σου για τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς»; Με τον σύζυγό μου μείναμε μαζί 7 χρόνια. Πάντα μείναμε φίλοι. Τα δυο τελευταία χρόνια της ζωής μου έμεινε κοντά μου. Μου είπε κάποτε: Πριν σε παντρευτώ δεν μου έδινε κανείς σημασία. Μόλις σε παντρεύτηκα με ήθελαν όλες. Πάνω που είχαμε ρουτινιάσει εκείνος ξενοκοίταζε. Δεν έκανα παιδί δεν μπόρεσα αλλά δεν θα ήθελα να έχω παιδί και νιώθω τυχερή».


Στην ερώτηση αν έχει αισθητικές επεμβάσεις αποκαλύπτει: «Το 2007 είχα κάνει ένα τραβηγματάκι χαμηλά και είχα φτιάξει και τα βλέφαρά μου. Επεμβασούλα ήταν».

Οι καταγγελίες στο θέατρο, το φλερτ από τον Μυράτ και ο Κιμούλης
Η αγαπημένη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν στο θέατρο. «Αυτά που ακούγονται για το θέατρο είναι θλιβερά αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το έκαναν μαστίχα. Υπάρχει και σε άλλα επαγγέλματα. Στην εποχή μας υπήρχε ένα φλερτ από τους συναδέλφους. Οι άντρες τότε έστελναν λουλούδια. Δεν υπήρχε αυτός ο εξαναγκασμός. Θυμάμαι μόνο ένα φλερτ από τον Δημήτρη Μυράτ. Πήγα στο καμαρίνι του και μου έκανε ένα διακριτικό φλερτ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να χαλάει ένας γάμος για ένα κερατάκι της στιγμής… Είχα σχέση με έναν ηθοποιό αλλά όχι με τους συμπρωταγωνιστές μου. Μου έχει κάνει κατάπληξη αυτό που άκουσα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Γιώργος έχει ένα άλλο πρόσωπο. Τον συμπαθώ και τον θαυμάζω. Το θεωρώ ιδιοφυή υποκριτικά. Αν ισχύει όλο αυτό λυπάμαι».

Οι… σπατάλες, ο κορωνοϊός και οι αρρώστιες
Η Μάρω Κοντού αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά της λέγοντας πως είναι σπάταλη. «Είμαι πάρα πολύ σπάταλη. Και τρελαίνομαι να κάνω δώρα. Μου αρέσει να ψωνίζω. Μπαίνω στο σούπερ μάρκετ να πάρω 7 πράγματα και παίρνω 17.

Όταν ξεκίνησε αυτό με τον κορωνοϊό ο πρώτος που με πήρε για να με βοηθήσει ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά η Εβελίνα Παπούλια και μετά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Με ρώτησαν αν θέλω κάτι.

Με τρομάζει η αρρώστια. Ο πατέρας μου φυματικός, η μητέρα μου πέθανε από λευχαιμία και η ανιψιά μου από καρκίνο…».

ΠΗΓΗ: protothema.gr