ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ: «Ο γιος μου ήταν καμπουριαστός και φοβισμένος από το bullying»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι «Φάρμα», ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε σήμερα μέσω Skype στο «Πρω1νό» του ANT1.

Ο  Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στην απόφαση του να λάβει μέρος στο παιχνίδι, στη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα και τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου.

Μάλιστα, όταν η συζήτηση έφτασε στον γιο του, Αλκιβιάδη, «λύγισε», καθώς όπως είπε πέρασε δύσκολα λόγω bullying.

«Ο γιος μου ήταν καμπουριαστός και φοβισμένος από το bullying»

«Το Σοφάκι μου με περιμένει πραγματικά χαρούμενη. Θα περάσει και εκείνη τη δική της Φάρμα και τη δική της αγωνία. Ξέρω ότι συνεχώς θα προσεύχεται για μένα. Όχι αν θα νικήσω στα αγωνίσματα μόνο, αλλά στο κυριότερο αγώνισμα που είναι η συμβίωση με τους άλλους.

Ξέρω ότι η Σοφία μου θα με καταλαβαίνει, χωρίς να της κάνω κάποιο σημάδι και αυτό ισχύει και για το δύο μου και τα δύο μου αδέρφια. Τον αγώνα μου τον αφιερώνω στη Σοφία και στον Αλκιβιάδη. Στη Σοφία, γιατί ξέρω ότι συναισθηματική πορεία ενός ανθρώπου σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αλλά και στο γιο μου, γιατί πρέπει να δει ότι δεν υπάρχει ηλικία.

Η ζωή είναι μέσα στην καρδιά μας. Θέλω να του το δώσω σαν μάθημα αυτό που κάνω, γιατί αυτό το παιδί έχει υποφέρει πάρα πολύ εδώ στην Ελλάδα όταν ήτανε και όταν πήγε στην Αμερική ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από όλο αυτό το bullying που έχει φάει. Το αφιερώνω όχι μόνο στον Αλκιβιάδη, αλλά σε όλα αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.


ΠΗΓΗ: enimerotiko.gr