Σπύρος Μπιμπίλας για Λιγνάδη: «Σκέφτηκα εκείνον τον άνθρωπο που ήταν μόνος σε ένα κελί»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπιμπίλας για Λιγνάδη: Στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1 εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, όπου μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη, αλλά και την μεταξύ τους συνεργασία με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Το σωματείο έχει συγκεντρώσει 6.000 ηθοποιούς

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών. Από την πρώτη στιγμή, ο Σπύρος Μπιμπίλας βρίσκεται στο πλευρό των δεκάδων θυμάτων, ενώ έχει καταφέρει να ενώσει όλους τους ηθοποιούς. Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος σήμερα 3 Μαρτίου στην εκπομπή “Πρωινό”, το Σωματείο έχει συγκεντρώσει περίπου 6.000 ηθοποιούς.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, ο κ. Μπιμπίλας εξέφρασε το πόσο στεναχωρημένος είναι με την όλη κατάσταση, ενώ αποκάλυψε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης γράφτηκε και πάλι στο ΣΕΗ.

Μπιμπίλας για Λιγνάδη: Όσα ανέφερε στην εκπομπή

«Με θλίβει, έχω χάσει τον ύπνο μου, γιατί άνθρωποι που ήταν μέσα στη ζωή μου… είναι μια πάρα πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο στη ζωή και στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή κατηγορείται και εγώ είμαι στη θέση μου είμαι και ασφαλώς πρέπει να έχω μια πολύ σαφή και σωστή θέση. Στεναχωριέμαι…

Την μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο 40 χρόνια δεν είχα καμία επαφή από τα Στρουμφάκια μέχρι την ώρα της υπογραφής της συλλογικής σύμβασης που βρέθηκα εγώ να είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος του Σωματείου μας και ο Δημήτρης διορισμένος διευθυντής στο Εθνικό, βρεθήκαμε στην ίδια αίθουσα για να υπογράψουμε μια σύμβαση, που δεν προλάβαμε.

Εκείνο το βράδυ δέχτηκα ένα τέτοιο κύμα αγάπης, ένιωσα ότι με είχε αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα. Σκέφτηκα εκείνον τον άνθρωπο που ήταν μόνος σε ένα κελί. Άσχετα με το τεκμήριο της αθωότητας, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει δικαίωμα να προσπαθήσει για την αθωότητά του», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του σωματείου.

ΠΗΓΗ: enimerotiko.gr