ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ: «Είχα βρεθεί μάρτυρας σε περιστατικό βίας και θα καταθέσω»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», ήταν ο ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος όπως  αποκάλυψε έχει υπάρξει και ο ίδιος μάρτυρας σε περιστατικό βίας, στο θέατρο.

Μάλιστα, όπως είπε, το επόμενο διάστημα θα καταθέσει γι’ αυτό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Είχα βρεθεί μάρτυρας σε περιστατικό και θα καταθέσω»

«Σε κάποια περιστατικά είχα βρεθεί και μάρτυρας και θα χρειαστεί να καταθέσω σε μία περίπτωση, στο ΣΕΗ. Είναι για μία περίπτωση σωματικής βίας που είχαμε ένα περιστατικό σε θεατρική παράσταση, για το οποίο δεν μπορώ να μιλήσω επειδή ακριβώς πρόκειται να καταθέσω και δεν πρέπει να μιλήσω δημόσια. Με έχει καλέσει ο καταγγέλλων για να δώσω μια κατάθεση για το τι ακριβώς συνέβη.

Είναι δύσκολο, συμβαίνουν κάποια πράγματα και οφείλουμε να καταθέσουμε τα γεγονότα όπως τα ζήσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Για πολλές περιπτώσεις έπεσα από τα σύννεφα»

Παράλληλα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε ότι, «Για τις υποθέσεις όλες αυτές, για κάποιες είχαμε ακούσει πράγματα αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις γιατί μπορείς να κατηγορηθείς. Υπάρχουν πάρα πολλές φήμες που ακούγονται. Φυσικά και δεν ξέραμε, εγώ δεν ήξερα καμία περίπτωση που να είναι ποινικά κολάσιμη. Για πολλές περιπτώσεις έπεσα από τα σύννεφα. Ακούγαμε πράγματα… Δεν μπορώ να αμφισβητήσω τίποτα, έγιναν κάποιες καταγγελίες και περιμένω να δω τι θα γίνει. Όπως θα αποφανθεί η δικαιοσύνη, οι καταγγελίες είναι πάρα πολλές για να πω ότι αμφισβητώ κάτι. Περιμένω να δω τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Λίγο πολύ όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο 

ΠΗΓΗ: enimerotiko.gr