Ελένη Κούρκουλα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον ισχυρισμό του Δ. Λιγνάδη επιβεβαίωσε και η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Ελένη Κούρκουλα, που κατέθεσε επίσης ως μάρτυρας υπερασπισης, υποστηρίζοντας ότι όλο το νησί ήξερε την παρουσία του εκεί.

Βρισκόταν στην Ιθάκη μαζί μας. Πήγαμε όλοι μαζί την 1n Αυγούστου. (…) Όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη. Το διάστημα αυτό γίνονται πολλά πανηγύρια στην Ιθάκη και επειδή η παρουσία του κυρίου Λιγνάδη είναι εμφανής στα πανηγύρια, επειδή τραγουδάει, τον είδαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, ούτε δευτερόλεπτο. Έχω φωτογραφίες από το κινητό μου που το αποδεικνύουν και είναι τραβηγμένες από 1n Αυγούστου. Ήμασταν 22 ημέρες στην Ιθάκη(…)Τον Δημήτρη τον Λιγνάδη τον ξέρω 30 χρόνια, έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο και είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος ανέφερε.

Τα όσα λένε ο αδελφός του και η Ελένη Κούρκουλα επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης. «Μείναμε όλοι μαζί στο σπίτι που νοικιάζουμε στην Ιθάκη. Ήμασταν εκεί σίγουρα μέχρι τις 20 Αυγούστου, μπορεί και παραπάνω. Λόγω του παιδιού, πηγαίναμε μόνο στα πανηγύρια, τα οποία αρχίζουν από τις 4 Αυγούστου και διαρκούν έως τις 15 Αυγούστου, σχεδόν κάθε μέρα γίνεται ένα πανηγύρι. Ο κύρος Λιγνάδης δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, για αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος» είπε.