Νίκος Μουρατίδης: Μετά τον Μαζωνάκη… ο Κοσμόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι γνωστό στην πιάτσα… τουλάχιστον σε μας τους μεγαλύτερους πώς πυλώνας της καριέρας του Μαζωνάκη ήταν στο παρελθόν ο Νίκος Μουρατίδης. Ο Πόντιος που δεν μασάει πουθενά ήταν εκείνος που επένδυσε χρόνο, πολύ δουλειά και χρήμα στον Μαζωνάκη όταν ο τελευταίος ήταν πιτσιρικάς. Βεβαίως κέρδισε και ο ίδιος ο manager πολλά απο την συνεργασία. Για να ταλ έμε κι αυτά. Σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Οι δυο πρώην συνεργάτες έχουν επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους. Άλλωστε σε αυτές τις δουλειές τίποτε δεν είναι για πάντα.

Αυτή την εποχή ο Νίκος πέρα απο τα βιβλία του, τα ραδιόφωνα, τις τηλεοπτικές συνεργασίες σε Ελλάδα και Κύπρο και τα «Μποτέ» του, έχει βάλει στόχο να φτιάξει ένανπιτσιρικά. Τον Ελληνοκαναδό Δημήτρη Κοσμόπουλο. Πρόκειται για έναν τραγουδιστή μόλις 21 ετών,που ξεκινάει την καριέρα του μέσω του Youtube και των Social media.

Ο Μουρατίδης σκέφτηκε, ότι επειδή όλη η νεολαία είναι καθηλωμένη στο Youtube, να προβάλει τον καλλιτέχνη του φτιάχνοντας 2 φιλμάκια, που θα μας τον γνωρίσουν, και μετά να ακολουθήσει το video clip του πρώτου του τραγουδιού.

Καλή αρχή Νικόλα… και Δημήτρη. Δείτε τα βίντεο...

 

[g_youtube v="nXNr8Zo1u7g{/youtube}

 

{youtube}fr9P1ZuTHuA"]

 

Πηγή: Nassosblog.gr