ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Στο χωριό Κουκλιοί Ιωαννίνων, τόπο καταγωγής της μητέρας του μετακομίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ελένη Δροσάκη κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ΣΕΗ καταλογίζοντάς του «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Η επόμενη ημέρα των καταγγελιών, πάντως, βρίσκει τον Πέτρο Φιλιππίδη εκτός τηλεόρασης αλλά και εκτός θεάτρου και όπως φαίνεται σύντομα θα τον οδηγήσει και εκτός Αθηνών.

Σύμφωνα με Τα Νέα, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αφήσει το σπίτι του στο Ψυχικό και να μετακομίσει εκτός πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα και στο χωριό Κουκλιοί, τόπο καταγωγής της μητέρας του, όπου διαθέτει σπίτι, μέχρι τουλάχιστον να κοπάσει ο θόρυβος.

Μετά και τις σοκαριστικές καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει ένα τσουνάμι επαγγελματικών ακυρώσεων, καθώς αφενός η ΕΡΤ τον έκοψε από το πετυχημένο σίριαλ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η Digea σταμάτησε μαζί του τη συνεργασία που υπήρχε για τα επόμενα σποτ και απέσυρε αυτό που ήδη προβαλλόταν, ενώ και η 20ετής συνεργασία του με το θέατρο Μουσούρη και τον παραγωγό Κάρολο Παυλάκη, υπό το βάρος των αποκαλύψεων, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί.

Το σπίτι στο Ψυχικό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν έχει κάποια τεράστια περιουσία και όπως έχει πει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του, στα χρόνια της κρίσης: «Ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος, η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δυο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί…..

Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω. Και το αυτοκίνητο μάλιστα όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Θα το δώσω. Έχω καταθέσει πινακίδες».

Για το εν λόγω σπίτι στο Ψυχικό, ένα εντυπωσιακό και μεγάλο σπίτι που είχε φτιάξει ο ηθοποιός με την σύζυγό, υπήρξαν φήμες το 2018 ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό αντί 600.000 ευρώ, φήμες που είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αναφέροντας μάλιστα ότι θα κινούνταν νομικά κατά της εφημερίδας που είχε αναπαράγει τις φήμες