ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο – Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Έλληνας παρουσιαστής εμφανίστηκε και χθες Τρίτη 26 Ιανουαρίου μόνος του στην τηλεόραση του «Star» και την εκπομπή του «Στη φωλιά των Κου Κου». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως η συμπαρουσιάστρια και σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου, έλειπε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή τους.

Η παρουσιάστρια αποχώρησε χθες από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μετά τους τίτλους αρχής, με τον Κρατερό Κατσούλη να αποκαλύπτει πως ένιωσε μια αδιαθεσία. Ωστόσο, σήμερα το πρωί δεν ήταν και πάλι στη θέση της, και όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Κρατερός Κατσούλης: Όλα όσα ανέφερε

Εδώ είμαστε λοιπόν! Σχεδόν όλοι μαζί! Η Κατερίνα μας δεν είναι εδώ σήμερα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τα πράγματα πάνε καλύτερα και πολύ πολύ σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ», είπε το πρωί της Τρίτης, ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο παρουσιαστής δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Καραβάτου, αρκέστηκε στο να αναφέρει μόνο ότι έχει μια θετική πορεία και θα γίνει γρήγορα καλά. Με τους συνεργάτες της να στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

ΠΗΓΗ: enimerotiko.gr