ΣΑΛΟΣ: Οι δίδυμοι του Big Brother παραδέχτηκαν ότι παραπλάνησαν σκόπιμα κοπέλα – Καταγγελία στο ΕΣΡ

Ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσω του Instagram έκανε ο Χρήστος Βαρουξής

Τα δίδυμα αδέρφια είχαν αποκαλύψει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου» ότι είχαν συνευρεθεί στο κρεβάτι με την ίδια κοπέλα χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι είχε δύο εpωτικούς παρτενέρ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Βαρουξής μετά τη δήλωσή αυτή, οι δύο τους δέχθηκαν πολλά αρνητικά σχόλια στα social media και μάλιστα κάποιοι τους χαρακτήρισαν «βιαστές».

«Κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε στo Survivor για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμηθήκανε να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήταν πριν μία βδομάδα ένα απόσπασμα και πάνε και γράφουν ότι είμαστε και «Βιαστές».

Όταν σε μία σχέση μεταξύ τριών ανθρώπων (εγώ, ο αδερφός μου και μία κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δύο και όπως ανέφερα και στην εκπομπή δεν μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε, αυτό θεωρείται βιασμός;

(Μην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξίγκι)», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βαρουξής.

Στη συνέχεια, ο αδερφός του, Παναγιώτης, ανέβασε το ίδιο story σχολιάζοντας: «Σοβαρευτείτε».

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου και του Παναγιώτη Βαρουξή στο Instagram:

Καταγγελία  στο ΕΣΡ για την ομολογία αποπλάνησης στην πρωινή εκπομπή του STAR

Το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ” υπέβαλε σήμερα καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) για την εκπομπή του Star Channel TV “Στη Φωλιά των Κου Κου” με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στις 11/01/2021 με τα δίδυμα αδέρφια Χρήστος Βαρουξής και Παναγιώτης Βαρουξής.

Επίσης ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης διότι ως γνωστόν ο βιασμός αποτελεί κακούργημα και διώκετα αυτεπάγγελτα.

Ακουλουθεί το κείμενο της καταγγελίας του Μωβ προς το ΕΣΡ:

Καταγγέλουμε την άθλια σεξιστική ερώτηση στην εκπομπή του Star Channel TV “Στη Φωλιά των Κου Κου” με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στις 11/01/2021, καθώς και την προκλητική απάντηση που έδωσαν τα δίδυμα αδέρφια Χρήστος Βαρουξής και Παναγιώτης Βαρουξής, η οποία αποτελεί δημόσια ομολογία βιασμού ανυποψίαστης κοπέλας μετά από σκόπιμη παραπλάνησή της, κάτι που συνιστά προφανώς ποινικό αδίκημα. Το ακόμα πιο προκλητικό και σεξιστικό είναι ότι το όλο θέμα αντιμετωπίζεται τόσο από την τηλεπαρουσιάστρια και τον τηλεπαρουσιαστή, όσο και από τα δύο αδέρφια με κυνική εξευτελιστική διακωμώδηση.

Θεωρούμε απαράδεκτο, προκλητικό, σεξιστικό, ταπεινωτικό και εξευτελιστικό, όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες, να διακωμωδείται έτσι δημόσια και κυνικά ένα έγκλημα, ο βιασμός.

Συγκεκριμένα στο απόσμασμα 08:43-10:29 η τηλεπαρουσιάστρια ρωτάει με γελοίο τρόπο «Έχετε ποτέ συνευρεθεί με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο άλλος αδελφός;» Η απάντηση και των δύο διδύμων αδερφών είναι ευθαρσώς «Ναι». Ο Χρήστος καμαρώνοντας λέει: «Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης», διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν σχέση. Ο τηλεπαρουσιαστής γελώντας λέει για παράδειγμα: «Δευτέρα πήγε ο Χρήστος και Πέμπτη ο Παναγιώτης» και επιβεβαιώνεται από τα αδέρφια. Η τηλεπαρουσιάστρια γελώντας κι αυτή συνεχίζει ρωτώντας τον έναν δίδυμο αδερφό: «Λες είμαστε ίδιοι παντού. Δηλαδή αυτό το έχετε μετρήσει με κάποιο τρόπο;» Και παίρνει αμέσως την απάντηση: «Από μικροί μαζί είμαστε, εντάξει, βλέπουμε ο ένας τον άλλον, δεν χρειάζεται να μετρήσουμε.» Ο τηλεπαρουσιαστής ρωτάει την τηλεπαρουσιάστρια: «Αλήθεια την έκανες αυτή την ερώτηση;». Και η τηλεπαρουσιάστρια απαντά «Ναι, δεν ξέρω γιατί», και ξεσπά και πάλι σε εμετικά γέλια διαρκείας.