BACHELOR – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Το μοντέλο που έγινε μεσίτης & η προσωπική ζωή πριν το παιχνίδι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Παναγιώτης Βασιλάκος εισέβαλε σε κάθε σπίτι της Ελλάδος μέσα από τη συμμετοχή του στο  The Bachelor.

..Της Έπης Τρίμης

Ο γοητευτικός νέος που μοίραζε όνειρα και πολλά φιλιά σε ένα τσούρμο νεαρές κυρίες μέχρι να καταλήξει στην επιλογή του κατάγεται από τη Μάνη και ζει στην Αγία Βαρβάρα.Πριν πιάσει τα τριαντάφυλλα, αγωνίστηκε στο Nomads  καθώς διαθέτει άριστη φυσική κατάσταση ως απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και έπαιζε ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Έπαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ πέρασε και από την τσεχική Ζενίτ Κάσλαβ.

Το μόντελινγκ

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν έμεινε, όμως, μόνο στο ποδόσφαιρο. Πέρασε και από τις πασαρέλες, όταν πρακτορείο μοντέλων τού έκανε πρόταση συνεργασίας. Συνεργάστηκε με την ιταλική La Perla, ενώ αποκλειστική συνεργασία τού ζήτησε και ο ιταλικός οίκος Versace. Πρόταση την οποία δεν αποδέχθηκε γιατί ήθελε να πάρει το πτυχίο του από τη Γυμναστική Ακαδημία. Μετά από όλα αυτά, βέβαια, μπήκε στη ζωή του η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, όπου ανέλαβε χρέη υπευθύνου Νεολαίας.

Τα κτηματομεσιτικά

Όπως φαίνεται από το βιογραφικό του, πλέον ο Παναγιώτης Βασιλάκος ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάτι το οποίο σημειώνει ως επάγγελμά του και στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

Προσωπική ζωή προ Bachelor

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν ήταν πάντα εργένης. Λίγο καιρό αφότου αποχώρησε από το Nomads, ο άνδρας που αποτελεί πρωταγωνιστή του The Bachelor, είχε απασχολήσει έντονα τα ΜΜΕ για τα προσωπικά του. Ο γοητευτικός κτηματομεσίτης ζούσε τον έρωτα με την Ντιάνα Χομτζίλα, 21 ετών τότε, μοντέλο από τη Ρουμανία.

Η Ντιάνα και ο Παναγιώτης γνωρίστηκαν την εποχή που ασχολήθηκε και εκείνος με το μόντελινγκ και από τότε ήταν αχώριστοι. Το μόνο διάστημα που αναγκάστηκαν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον ήταν κατά την διάρκεια που συμμετείχε στο Nomads.

Αυτός ο προσωρινός χωρισμός, όμως, είναι που έκανε το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του και να συγκατοικήσει! «Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και ετοιμάζουμε την ερωτική μας φωλιά» έλεγε τότε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Προσπαθώ να είμαι σεβαστικός με όλες τις κοπέλες»

«Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι δύσκολο για τις κοπέλες και το σέβομαι. Προσπαθώ να είμαι σεβαστικός στον τρόπο που τους μιλάω και τις προσεγγίζω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσθέτοντας: «Προσπαθώ μέσα από το φιλί να δω αν έχω χημεία».

Παναγιώτης – Νικολέττα

Ολοκληρώθηκε με έναν επεισοδιακό τελικό, το βράδυ της Παρασκευής (18/12), το «Bachelor», με τον πρώτο Έλληνα «Εργένη» Παναγιώτη Βασιλάκο να βρίσκει την εκλεκτή της καρδιάς του στο πρόσωπο της κοκκινομάλλας μαζορέτας, Νικολέττας Τσομπανίδου.

ΠΗΓΗ https://www.enimerotiko.gr/