«Το θράσος έχει και τα όριά του»: Το ξέσπασμα του Πετράκου για το εξώδικο που του έστειλαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γρηγόρης Πετράκος μετά το βίντεο που πόσταρε στο facebook δημοσιεύοντας έρευνες για τον κορωνοϊό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο τραγουδιστής το πρωί του Σαββάτου ξέσπασε στο facebook μετά από εξώδικο που του έστειλε μια εταιρία επειδή τους αποκάλεσε «πληρωμένους δολοφόνους ανθρώπων».

«Ιστορία για γέλια και για κλάματα!

Πριν λίγες μέρες σε τηλεφώνημα δημοσιογράφου ο οποίος με ρωτούσε για μία φημολογούμενη εισαγγελική έρευνα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στην εταιρεία ελληνικά Hoaxes με τον χαρακτηρισμό πληρωμένοι “δολοφόνοι” ανθρώπων.

Αυτή η τηλεφωνική συνομιλία δημοσιεύτηκε στο Tlife. Λαμβάνω Λοιπόν εξώδικο από την εταιρεία αυτή να ανακαλέσω λέει τη δήλωση μου γιατί εξέλαβαν κυριολεκτικά τον χαρακτηρισμό ότι τους λέω δολοφόνους (χωρίς εισαγωγικά) και ότι αυτό πλήττει την υπόληψή και την αξιοπιστία τους.

Να υπενθυμίσω ότι η εταιρεία αυτή χωρίς να αποτελεί κανέναν εκλεγμένο επιστημονικό φορέα από τον Απρίλιο έως σήμερα βγάζει σωρηδόν ψευδείς τις δημοσιεύσεις γιατρών, ερευνητών και επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αν δεν συμφωνούν με την επίσημη κρατική θέση…».

Δείτε την ανάρτηση και το εξώδικο: