«Πικάντικες» αποκαλύψεις από το Γιώργο Γερολυμάτο – Τι λέει για τη γυναίκα του και το σeξ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τις γυναίκες και το σεξ.

«H γυναίκα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου» εξήγησε ο τραγουδιστής. Και συνέχισε: «Είχα ένα bullying λίγο από συναδέλφους, επειδή ήμουν εμφανισιακά καλός και καλός τραγουδιστής. Μερικοί δεν… βολευόντουσαν. Ήταν φίλοι μπροστά μου και πίσω από την πλάτη μου υπήρχαν κακίες».

«Εγώ δεν ζηλεύω» εξήγησε. «Παρότι η γυναίκα μου είναι όμορφη και νεώτερή μου, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Το καλοκαίρι κάθομαι στη γωνία και βλέπω να κοιτάνε τη γυναίκα μου με το μπικίνι και να τη γουστάρουν. Μου αρέσει πολύ αυτή η εικόνα».

«Το σεξ είναι πολύ όμορφο όταν υπάρχει χημεία και όταν ένας άνθρωπος το απολαμβάνει, νιώθοντας ότι έχει πνευματική επαφή. Τότε το σεξ είναι ακόμα πιο όμορφο. Εγώ έχω απολαύσει το σεξ απ’ όλες τις πλευρές. Και από τη σεξουαλική πλευρά και από τη λέξη “ξεπέτα” και από την πνευματική» κατέληξε ο Γιώργος Γερολυμάτος.


πηγή:protothema