Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Πέθανα! Ήμουν σε κώμα για 16 μέρες»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ιστορία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2011 φαντάζει απίστευτη, όταν και έπεσε σε κώμα για 16 ολόκληρες ημέρες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που βλέπουμε καθημερινά στους δέκτες μας έκανε την σχετική αποκάλυψη στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε.

«Γύριζα μία σειρά δικής μου παραγωγής και έπαθα ανακοπή καρδιάς για 4 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα», περιγράφει και συμπληρώνει, «Όταν ξύπνησα στην εντατική είδα τον συνέταιρό μου και του λέω: “Τελειώσατε την σκηνή; Λιποθύμησα και με φέρατε στο νοσοκομείο;”. Μετά φυσικά μου εξήγησαν ότι ήμουνα σε κώμα για 16 μέρες. Πέθανα!».

giorgos zenios

Σχετικά με αυτή την εμπειρία, εξήγησε πως δεν υπάρχουν λιβάδια ούτε τίποτα, απλά «σβήνεις τα μάτια σου και τελειώνουν όλα». Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, το συγκεκριμένο συμβάν ήταν ευθύνη γιατρού. «Με “έστειλε” που μου έδωσε κάτι διουρητικά. Κι όταν μετά από ένα μήνα του είπα “Έχω ταχυπαλμίες”, μου απάντησε “δεν είναι τίποτα”», αφηγείται στο περιοδικό YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Την συγκεκριμένη εξομολόγηση έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Ζένιος, που πρωταγωνιστεί ως Διαμαντής στο Μπρούσκο. «23 Μαρτίου σηκώθηκα και λέω της γυναίκας μου “δώσε μου έναν στιλό να σου γράψω τα νούμερα της τράπεζας γιατί κάτι θα πάθω σήμερα”. Άρχισε να με βρίζει…», παραδέχτηκε για εκείνη την ημέρα.

Ο συγκεκριμένος γιατρός , λόγω του οποίου θα έχανε την ζωή του, δεν βρέθηκε ποτέ. «Όταν του τηλεφώνησε ο καρδιολόγος μου από το νοσοκομείο, είπε “δεν έχω κανέναν ασθενή με το όνομα Γιώργος Ζένιος”. Τα έσβησε όλα από το κομπιούτερ και έφυγε από τη Λεμεσό. Άκουσε τις ειδήσεις στο ΡΙΚ με τον τίτλο “Έφυγε ο Ζένιος” και φοβήθηκε. Προσπάθησα να τον βρω, αλλά δεν…», περιγράφει ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.

peoplegreece