Βίντεο – σοκ: Το «αδιαχώρητο» σε νυχτερινό κέντρο για να δουν τον Καλλίδη μετά τις 02:00 !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοβαρή ανησυχία πυροδοτούν οι εικόνες συνωστισμού από γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι, όπου εν μέσω κορονοϊού επικράτησε το αδιαχώρητο, με τους θαμώνες να διασκεδάζουν ξέφρενα ο ένας πάνω στον άλλον και μάλιστα ως τις 02:00, παραβιάζοντας το μέτρο για ωράριο λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων.

Στις γιγαντοοθόνες μάλιστα υπήρχε η έκκληση: «Παρακαλούμε μην ανεβάζετε στόρι ή κάποιου είδους βίντεο – εικόνα. Ευχαριστούμε!».

Σύμφωνα με το Live News στο MEGA, έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, στο κλαμπ Boutique στο Μπουρνάζι.

Καλεσμένος τραγουδιστής της βραδιάς, ο Πάνος Καλλίδης. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά έγιναν… πέρσι.

«Κάποια βίντεο, κάποιες φωτογραφίες που βγαίνουν και διαρρέουν γενικά μπορεί να είναι από το παρελθόν. Γιατί έχουμε ξανακάνει live σε αυτό το μαγαζί με τον Πάνο Καλίδη και με άλλους καλλιτέχνες και βγάζουν παλιά, προ covid εποχής», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης.

Ο καταστηματάρχης επέμεινε ότι τα μέτρα τηρούνται, καθώς οι έλεγχοι που υφίστανται, είναι συνεχείς. Ωστόσο, θαμώνες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μία συνηθισμένη κατάσταση. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και σε πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιχειρηματίες της περιοχής αναφέρουν ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας υπήρχε πολύς κόσμος. Παράλληλα πολλά μαγαζιά είχαν βραδιές με live μουσική με αποτέλεσμα οι παρέες να αλλάζουν μαγαζιά.