Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γιώργος Καπουτζίδης στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Για τη δημοφιλή σειρά «Στο Παρά Πέντε», για τα όνειρά του αλλά και το πως βλέπει την τηλεόραση το 2020, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης το βράδυ της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο σπουδαίος δημιουργός αποκάλυψε αν θα συνεχίσει τη δημοφιλή σειρά «Στο Παρά Πέντε», γιατί δεν τελείωσε ποτέ η «Εθνική Ελλάδος», ενώ άσκησε και την κριτική του στην τηλεόραση του 2020.

Επίσης, μίλησε με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές, για την προσωπική του ζωή και τα μεγάλα του όνειρα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, παρέμβαση έκανε και η παρέα του «Παρά Πέντε», η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αγγελική Λάμπρη και ο Αργύρης Αγγέλου, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, θέλοντας εκμυστηρεύτηκε την μάχη που έδινε μέσα του για να αποδεχτεί σε μικρή ηλικία την σεξουαλικότητά του, λέγοντας πως όταν κατάλαβε πως έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, κλείστηκε για να προστατευτεί από τον υπόλοιπο κόσμο.
«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι τ