ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: Βελτιώνεται η κατάσταση υγείας του: «Περπατάει και μιλάει και πάλι»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενθαρρυντική βελτίωση δείχνει να έχει ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Τελειωμό δεν έχει ο Γολγοθάς του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τον Δεκέμβριο του 2017. Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη βρίσκεται αγόγγυστα στο πλευρό του παρουσιαστή, η κατάσταση του οποίου, επιτέλους, δείχνει να έχει μια ενθαρρυντική βελτίωση. Οι φυσικοθεραπευτές του μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψαν ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης καταλαβαίνει και εκφέρει λόγο.

Όπως ανέφεραν: «O Κωνσταντίνος βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα. Είναι σε μια κατάσταση που περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…Βέβαια θέλουμε πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο, μπορεί και μιλάει το παιδί»

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού – εκπομπή της οποία συμπαρουσίαζε για 7 χρόνια. Το 2006 μπήκε στη ζωή του o «Όμορφος κόσμος το πρωί» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχεια, παρουσίασε το παιχνίδι περιπέτειας και δράσης «Go straight» στον ANT1. Κάποια χρόνια πριν το τροχαίο είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργαζόταν ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Το τροχαίο λίγο πριν τα γενέθλιά του 

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε μια σοβαρή σύγκρουση με τη μηχανή του. Τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την αγωγή, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 43χρονος παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα. Ο Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι πρώτες ώρες ήταν κρίσιμες, αλλά κατάφερε να επιβιώσει.

Το πρόσφατο χειρουργείο

Τον περασμένο Ιούλιο η Εβελίνα Βαρσάμη, δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία γράφοντας: «Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός» ανέφερε στη δημοσίευσή της όπου φαίνεται να του κρατά το χέρι, πριν μπει στο χειρουργείο για την επέμβαση.

Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου... ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός...❤❤❤

Gepostet von Εβελίνα Βαρσάμη am Mittwoch, 15. Juli 2020