ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ: Σπάνια φωτογραφία του 1976 με άλλους 12 ηθοποιούς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ διαχειρίζεται το αρχείο που άφησαν πίσω τους οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί.

Ετσι συχνά μοιράζεται με τους θαυμαστές των δύο μεγάλων ηθοποιών στιγμιότυπα και κλικς από την καριέρα και την προσωπική τους ζωή.

Αυτή τη φορά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το μακρινό 1976 σε συνάντηση της με άλλους δώδεκα (από τους 15 συνολικά) πρωταγωνιστές - θιασάρχες οι οποίοι όλοι μαζί δημιούργησαν την "Εταιρεία Θεάτρου" ώστε ενωμένοι να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που παρουσιάζει κατά καιρούς ο χώρος και να συμβάλλουν με το έργο τους στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Δείτε την φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Δίπλα στην Αλίκη (πάνω αριστερά), Κώστας Καζάκος, Νόνικα Γαληνέα, Έλλη Φωτίου, Τζένη Καρέζη, Μαριέττα Ριάλδη, Κάκια Αναλυτή και (κάτω αριστερά) Άγγελος Αντωνόπουλος, Στέφανος Ληναίος, Κώστας Καρράς, Κώστας Ρηγόπουλος, Νίκος Κούρκουλος και Θανάσης Παπαγεωργίου.

View this post on Instagram

Η Αλίκη σε συνάντηση της το 1976 με άλλους δώδεκα (από τους 15 συνολικά) πρωταγωνιστές - θιασάρχες οι οποίοι δημιούργησαν την "Εταιρεία Θεάτρου" ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που παρουσιάζει κατά καιρούς ο χώρος και να συμβάλλουν με το έργο τους στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου. Δίπλα στην Αλίκη (πάνω αριστερά), Κώστας Καζάκος, Νόνικα Γαληνέα, Έλλη Φωτίου, Τζένη Καρέζη, Μαριέττα Ριάλδη, Κάκια Αναλυτή και (κάτω αριστερά) Άγγελος Αντωνόπουλος, Στέφανος Ληναίος, Κώστας Καρράς, Κώστας Ρηγόπουλος, Νίκος Κούρκουλος και Θανάσης Παπαγεωργίου.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on