ΣΟΚ: Κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του Έλληνας ηθοποιός- Πήδηξε από τον τέταρτο όροφο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παραλίγο να χάσει τη ζωή του πριν μερικά χρόνια αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Αποστόλης Τότσικας.

Όπως εξομολογήθηκε, ο ηθοποιός πήδηξε από τον τέταρτο όροφο!

«Βέβαια έχω κινδυνέψει. Στο παρελθόν έκανα πολλές βλακείες. Το 2004 πήδηξα από τον τέταρτο όροφο για να πιαστώ από ένα διπλανό μπαλκόνι. Είχα κλειδωθεί έξω από το σπίτι μου. Μπήκα στο διπλανό διαμέρισμα, βγήκα από το παράθυρο και πήδηξα στο μπαλκόνι μου. Όλα αυτά ενώ ήμουν στον τέταρτο όροφο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

8989_TOTSIKAS_REVI_11102014.jpg


Ο Αποστόλης, ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας, καθώς η σύζυγός του, Ρούλα Ρέβη έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι μίλησε και για το νέο του ρόλο: «Προσπαθώ να βρίσκομαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, να έχουν ένα ερέθισμα όσο πιο σωστό γίνεται. Αυτό στο οποίο αποσκοπώ είναι να τα μεγαλώσω με αγάπη, φροντίδα, ώστε στο μέλλον να είναι αυτόφωτες προσωπικότητες και όχι η προέκταση του εαυτού μου. Πλέον τα παιδιά είναι περισσότερο ανεξάρτητα σε σχέση με τις παλιότερες γενιές. Τα ερεθίσματα που παίρνουν είναι άπειρα και είναι πανέξυπνα. Ψάχνονται περισσότερο και δεν ενθουσιάζονται με το παραμικρό» ανέφερε.

Σε λίγες μέρες τα δίδυμα πρόκειται να γίνουν οκτώ μηνών.  «Είναι πολύ ήσυχα παιδάκια. Έχουν ένα πολύ γλυκό δέσιμο μεταξύ τους» πρόσθεσε. 

Star.gr