Οι πρώτες εικόνες του Γιάννη Παπαμιχαήλ μέσα από το νοσοκομείο: Τι λέει για την κατάσταση της υγείας του;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πριν από μια εβδομάδα περίπου έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, εισήχθη σε νοσοκομείο.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για την κατάσταση της υγείας τους χωρίς να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Σήμερα, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» έδειξαν για πρώτη φορά φωτογραφίες του, μέσα από το νοσοκομείο. Όπως θα δείτε και στις εικόνες φαίνεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, μίλησε τηλεφωνικώς με δημοσιογράφο της εκπομπής.

Γράφτηκε, πως ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη πιθανών να πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει: «Έπεσα και χτύπησα και δεν κατάλαβα τη σοβαρότητα του χτυπήματος. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή από ότι νόμιζα και θα χρειαστεί να κάνουν φυσιοθεραπείες», ενώ τόνισε πως στο πλευρό του είναι η φίλη του και άλλα πρόσωπα που διατηρεί σχέσεις: «Με έχουν πάρει τηλέφωνο συγγενείς, η φίλη μου είναι κοντά μου, γενικά πολύς κόσμος. Όταν αναρρώσει το τραύμα στη μέση μου θα πάρω εξιτήριο γιατί τώρα δεν μπορώ να μετακινηθώ εύκολα. Υπολογίζω να βγω σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες»!

Τέλος, αναφέρθηκε και στη μητέρα του, λέγοντας πως είχε προγραμματίσει διάφορα πράγματα για τα 20 χρόνια από τον θάνατο της, τα οποία θα δούμε όταν αναρρώσει.

[g_youtube v="zzl8IEOGl_A"]

peoplegreece