Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε πώς είναι το κορμί της μετά από τέσσερις γέννες (ΦΩΤΟ)


Φαίνεται πως οι υψηλές θερμοκρασίες έκαναν τα πρόσωπα τις showbiz, να επιλέξουν την πιο κοντινή παραλία για να δροσιστούν τις ζεστές μέρες του Απριλίου.

Ανάμεσα τους η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης που με σύμμαχο τους τον ηλιόλουστο καιρό, και έχοντας φυσικά μαζί τους την πολυμελή οικογένεια τους, βρέθηκαν στην παραλία του «Αστέρα» Βουλιαγμένης όπου τους απαθανάτισε ο φακός του YOU. Οι τρεις γιοί τους, ο 6χρονος Θανάσης, ο 4χρονος Βασίλης και ο 2 ετών Δημήτρης, απόλαυσαν το νερό και δεν σταμάτησαν λεπτό να παίζουν κάτω από την επίβλεψη της μητέρας τους η οποία δεν άφησε από την αγκαλιά της, την μόλις 8 μηνών, Αμαλία, που ήρθε να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Εντύπωση προκαλεί ότι μπορεί να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με το τελευταίο μόλις πριν 8 μήνες , παρόλα αυτά το γνωστό μοντέλο διαθέτει ένα αξιοζήλευτο κορμί. Έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αναδεικνύοντας τώρα ακόμα περισσότερο τις αψεγάδιαστες γραμμές της. Και παρόλο που έχει βάλει το μοντελινγκ σε δεύτερη μοίρα για χάρη των παιδιών της , φροντίζει τον εαυτό της όσο περισσότερο μπορεί, κάνοντας γυμναστική και ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο διατροφής.

Δείτε τις φωτογραφίες:

xopsonidou

xopsonidou

xopsonidou

peoplegreece