Γιώργος Λεμπέσης: Η αποκάλυψη για το τέλος της φιλίας του με τον Φοίβο!


Ο Γιώργος Λεμπέσης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα τέλη της δεκαετίας του ’90 με τις μεγάλες επιτυχίες του Φοίβου, που έκαναν αίσθηση και τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα.

Ο τραγουδιστής, μετά από ένα διάστημα απουσίας, κάνει το δισκογραφικό του comeback και βρέθηκε χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της φιλίας και της συνεργασίας του με τον μουσικοσυνθέτη των επιτυχιών.

«Ξέρεις πολύ καλά ότι με τον Φοίβο ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Έχω πει πολλές φορές αυτό που με πείραξε ήταν ότι χάλασε η φιλία μας. Τις επαγγελματικές επιλογές του καθενός, τις κατανοώ. Στεναχωρήθηκα επίσης τότε γιατί πίστευα ότι είχα πολλά ακόμα να δώσω. Προσπάθησα πολύ, πάρα πολύ τότε, αλλά όταν κατέβηκα από το βαγόνι του Φοίβου ξαφνικά έσβησαν τα φώτα!» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ούτε εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι στη συναυλία του Φοίβου για τα είκοσι χρόνια δεν ήμουν εκεί. Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο που έγιναν όλα αυτά, ξέρω όμως ότι τότε δεν ήταν καλό το timing, ίσως βγήκαν και πολλοί καλλιτέχνες από τα reality show, δεν βοήθησε τίποτα τότε εμένα και όλα πήγαιναν ανάποδα. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε… Έκανα κάποιες προσπάθειες, αλλά είδα ότι υπήρχε τοίχος και από εκεί και πέρα το σταμάτησα. Εγώ προσωπικά θέλω να πω ότι με τον Φοίβο δεν μπορώ να κρατήσω κακά συναισθήματα. Το τι χάλασε στην πορεία και στη φιλία μας, έπρεπε να είχα μάθει στη ζωή μου ότι όταν μπαίνουν στη φιλία τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, οι τρίτοι άνθρωποι και όλα αυτά, μπορεί να τα χαλάσουν όλα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

[g_youtube v=»_hzdOfsHcK0″]

zappit