Ολζιέρσκυ: Με ποια είναι ζευγάρι ο πρώην σύντροφος της Μελέτη; (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον γνωρίσαμε μεσα απο τη σχέση του με την Ελεονώρα Μελέτη, που όσο διήρκησε (περίπου τέσσερα χρόνια) απασχόλησε αρκετά τα Μέσα.

Εξάλλου, υπήρξαν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και από τα αγαπημένα των παπαράτσι

Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι η Ελεονώρα στο πρόσωπο του όμορφου Γιάννη Ολζιέρσκυ είχε βρει το άλλο της μισό, που θα την έφτανε μέχρι το... γάμο, που τόσο φοβάται! Αλλά τελικά χώρισαν, και ο Ελληνοπολωνός ναυπηγός στη συνέχεια έγινε ζευγάρι με την πρώην του πρώην της Μαρίας Μπακοδήμου.

Αλλά και η σχέση εκείνη δεν είχε αίσια κατάληξη. Έκτοτε, μήτε ακούσαμε μα μήτε και είδαμε again τον Ολζιέρσκι. Μέχρι που η πρόσφατη έξοδος με τη νέα του σύντροφο σε κοινωνική εκδήλωση, επανέφερε στη δημοσιότητα τον γοητευτικό πρώην της Ελεονώρας.

Ο Ολζιέρσκι σύμφωνα με δημοσίευμα του ενθέτου Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι και πάλι ερωτευμένος! Μάλιστα, διατηρεί δεσμό με την κόρη του αείμνηστου Αλέξη Χαραμή.

Αν και το ζευγάρι είναι αρκετό χρονικό διάστημα μαζί, προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση που έκανε το «Μαζί για το Παιδί» στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

womenonly