ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: Ποζάρει χωρίς εσώρουχο στα .. τέσσερα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είχε καιρό να δηλώσει παρούσα. Και το κάνει με τον τρόπο της. Τον πιο ηχηρό. Μπορεί η εικόνα της να έχει αλλάξει πολύ και να μην θυμίζει σε τίποτε το φρέσκο πρόσωπο των καλλιστείων, άλλωστε ο χρόνος δεν υπολογίζει κανέναν, ωστόσο συμμετέχει ακόμη σε δουλειές. Πέρα από φωτογραφήσεις πλέον “παίζει” και σε βίντεο κλιπ.

Αποτέλεσε μια από τις γυναίκες που συζητήθηκε πολύ, τόσο για την ομορφιά της όσο και για τα καμώματα της. Την γνωρίσαμε το 2006, όταν συμμετείχε στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 και παρόλο που ήταν το απόλυτο φαβορί, τελικά πήρε τον τίτλο της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς, με την Ολυμπία Χοψονίδου να κερδίζει την πρώτη θέση.

Η συνέχεια είναι γνωστή, με την Τζούλια Αλεξανδράτου να κάνει καριέρα στο modeling, πασαρέλες, εξώφυλλα, ενώ μάλιστα ασχολήθηκε με την τηλεπαρουσίαση και το τραγούδι, κυκλοφορώντας και δικά της singles. Ακόμη, την είδαμε και στο κινηματογραφικό πανί, στην ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία» κι έπειτα απασχόλησε τα μέσα με άλλων ειδών ταινίες.

Τώρα, λοιπόν, η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει comeback, καθώς σε λίγο καιρό θα την απολαύσουμε να πρωταγωνιστεί στο music video του Arva, για το νέο του single «Sonya».

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανήρτησε εικόνες από την συμμετοχή της και ένα βίντεο, από τα παρασκήνια, όπου το πρώην μοντέλο και ηθοποιός ροζ ταινιών στήνεται στην πισίνα χωρίς να φοράει κάτω εσώρουχο.

Δείτε το βίντεο: 

View this post on Instagram

NEW VIDEO !!! Coming soon ...

A post shared by Julia?? (@juliahunt123) on