Εντυπωσιακή ομοιότητα: Δείτε τον αδελφό του Σάκη Ρουβά (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Σάκης Ρουβάς δεν αποτελεί μοναχοπαίδι. Ο ποπ σταρ της Ελληνικής σκηνής έχει αδερφό και μοιάζουν σαν να είναι δίδυμα. Ο αδερφός του, ο Αποστόλης, είναι μικρότερος ηλικιακά. Ωστόσο, η μεταξύ τους ομοιότητα είναι εκπληκτική. Μάλιστα, θα μπορούσε κάποιος να πει εύκολα πως μπορεί να είναι και δίδυμος αδερφός του.

Ο λόγος φυσικά για τον αδερφό του Σάκη Ρουβά, τον Απόστολο. Δηλαδή, το μικρότερο γιο από τα αδέλφια, Ρουβά. Ο Απόστολος δούλευε για πολλά χρόνια σε διάφορα μαγαζιά της Κέρκυρας. Μάλιστα, από τα περασμένα Χριστούγεννα έχει αλλάξει εκ νέου επαγγελματική σχέση. Αυτό, διότι εργάζεται σαν μετρ εστιατορίου στο Μοναστηράκι.

Ο Απόστολος δέχεται συχνά την ερώτηση για το αν είναι αδερφός του Σάκη Ρουβά. Ωστόσο, ο ίδιος θέλει να περνά απαρατήρητος. Αυτό, διότι θεωρεί πως τα συγγενικά του πρόσωπα δεν έχουν κάποια θέση στην εργασία του.

Ο Απόστολος σε αντίθεση με τον Σάκη Ρουβά επέλεξε να ζει στην Κέρκυρα. Αυτό, διότι επέλεξε να ζει κοντά στη μητέρα του και στους παιδικούς φίλους του. Μάλιστα, ο Απόστολος άρχισε να ασχολείται με διάφορα αθλήματα από νεαρή ηλικία, καταφέρνοντας να φτιάξει ένα καλογυμνασμένο κορμί.

Μετά από τη γυμναστική ακολούθησε τις πολεμικές τέχνες. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του είχαν το karate και το kick boxing. Σε αυτά ο Αποστόλης ξεχώρισε για την πειθαρχία του. Επίσης, ξεχώρισε και για την τεχνική του. Όμως, αυτό που λατρεύει ο Αποστόλης ιδιαίτερα είναι ο χορός. Αυτός παραμένει μέχρι και σήμερα, το πάθος του. Ο Αποστόλης ξεκίνησε να ασχολείται δειλά-δειλά με κάποια μαθήματα στην Κέρκυρα. Αργότερα, αυτά έγιναν συχνότερα στην Αθήνα, δοκιμάζοντας διαφορετικά είδη χορού. Τελικά, επέλεξε τους λάτιν.

Οι κοντινοί του άνθρωποι μιλούν για ένα αυθεντικό ταλέντο. Ένα χορευτή με ικανότητες για πραγματοποίηση μεγάλης καριέρας. Ωστόσο, ο ίδιος δεν επιθυμεί τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Αποστόλης αρέσκεται να είναι μακριά από αυτά και απλά να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά, διακριτικά.