ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ: Αγνώριστος ! Δείτε τον στις πρώτες του φωτογραφίες ως Άγιος Νεκτάριος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες του Άρη Σερβετάλη από τα γυρίσματα της ταινίας που συμμετέχει αυτή την περίοδο.

Ο Άρης Σερβετάλης στις πρώτες του φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας “Man of God” που σκηνοθετεί η Yelena Popovic, μοιάζει απόλυτα με άνθρωπο που έχει απομακρυνθεί από τα εγκόσμια και έχει αφιερώσει τη ζωή του στην εκκλησία. Μια ματιά μόνο να ρίξεις στις παρακάτω φωτογραφίες και θα συμφωνήσεις κι εσύ.

Στη διανομή συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι Νικήτας Τσακίρογλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παύλος Κουρτίδης και ο Ρώσος ηθοποιός Alexander Petrov. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα όμως, είναι απόλυτα επικεντρωμένες στον πρωταγωνιστή της. Δηλαδή στον Άρη Σερβετάλη.

Τι είχε πει ο ηθοποιός για τον Άγιο Νεκτάριο και τη σχέση του με τον Θεό

«Τον Αγίo Νεκτάριο δεν τον υποδύεσαι. Ο Άγιος είναι ζωντανός! Απλά αφήνεσαι», είχε πει ο Άρης Σερβετάλης για το ρόλο του τον Δεκέμβριο του 2019. Είχε παρευρεθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Ιωνίας, σε μία συνάντηση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας με τη νεολαία της Ιεράς Μητρόπολης. Ο ίδιος είχε μιλήσει και για τη σχέση του με την θρησκεία, χαρακτηρίζοντας την εκκλησία «ελευθερία».