ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ: Λύγισε με την εξομολόγηση του Αϊβάζη: «Θεώρησα τον εαυτό μου υπεύθυνο για την επιλόχεια κατάθλιψή σου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου βρέθηκαν στο “Σημείο Συνάντησης” και έκαναν μια πολύ τρυφερή on camera συζήτηση, ανάμεσα στα οποία ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη που είχε περάσει η ηθοποιός και ο σύζυγός της θεώρησε τον εαυτό του υπεύθυνο.

Και οι δύο εξομολογήθηκαν πως έχουν μετανιώσει που δεν απέκτησαν δεύτερο παιδί…

Αναφερόμενη στην κόρη τους Ισμήνη, η Μαρία αποκάλυψε ότι η μητρότητα την έκανε να χάσει τον αυθορμητισμό της, παράλληλα όμως ο δυναμισμός που απέκτησε και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βίωσε είναι αναντικατάστατα.

«Εσύ είσαι ο λόγος που αποφάσισα να δεσμευτώ στην ιδέα να αποκτήσω οικογένεια και παιδί. Εγώ ήμουν ένα αγρίμι. Είχα κλεισμένες δουλειές και ήξερα ότι το παιδί θα με πάει επαγγελματικά πίσω. Η επιμονή σου για οικογένεια και παιδί μου δημιούργησε την ανάγκη να θέλω κι εγώ να αποκτήσω οικογένεια. Μπορεί να με πήγε πίσω για σχεδόν έξι χρόνια που ήμουν σπίτι με το παιδί αλλά νομίζω ότι η ανατροφή του παιδιού με αντάμειψε. Δεν το ανταλλάσσω με τίποτα. Ταυτόχρονα η μητρότητα πάνω στη δουλειά μου είναι η δύναμή μου και ο πλούτος μου υποκριτικά», είπε η Μαρία Κορινθίου φανερά συγκινημένη.

Τότε ο Γιάννης Αϊβάζης εξομολογήθηκε: «Θεώρησα τον εαυτό μου υπεύθυνο για την επιλόχεια κατάθλιψη και τη δουλειά σου. Υπήρξε μεγάλο διάστημα που το πίστευα αυτό».

Όταν η σύζυγός του τον ρώτησε αν μετανιώνει που δεν έκαναν και άλλο παιδί, ο ηθοποιός τόνισε συγκινώντας την Κορινθίου: «Ναι. Δεν θα μπορούσα όμως να σε βάλω στη διαδικασία να περάσεις το ίδιο. Μπορεί και να μην το πέρναγες αλλά δεν θα το άντεχα».

Δείτε όσα εξομολογήθηκαν ο ένας στον άλλο: