Έλληνας τραγουδιστής μόλις έγινε πατέρας και μας συστήνει το γιο του! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Να σας ζήσει! Να σας ζήσει!

Με μία τρυφερή φωτογραφία ο Τριαντάφυλλος ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στους διαδικτυακούς του φίλους! Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε πατέρας για πρώτη φορά!

Bany Boom: Ο γνωστός τραγουδιστής μόλις έγινε πατέρας!

«Αγάπη μου ψυχή μου καλώς ήρθες στη ζωή μας να είσαι δυνατός γερός τυχερός γεμάτος υγεία !!! ΘΕΕ μου σε ευχαριστώ για αυτό που με αξίωσες να ζήσω… Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας όλους!!!», έγραψε συγκινημένος ο περήφανος πατέρας στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και απαθανάτιζε το χεράκι του νεογέννητου μπόμπιρα! Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Ο μικρός τους πρίγκιπας γεννήθηκε με καισαρική, λίγο μετά τις 14:00 και ζυγίζει 3 κιλά.

Bany Boom: Ο γνωστός τραγουδιστής μόλις έγινε πατέρας!

«Θέλω να μοιάσει στη Δήμητρα. Ας μην πάρει τίποτα από εμένα! Αν μοιάσει σε εκείνη, εκτός από όμορφος, θα γίνει και πολύ έξυπνος! Εκτός αυτού η Δήμητρα έχει απίστευτο δυναμισμό που θεωρώ ότι θα του φανεί πολύ χρήσιμος την εποχή που διανύουμε» είχε πει πριν από δύο εβδομάδες ο Τριαντάφυλλος στο περιοδικό ΟΚ!

Όσο για το όνομα που θα πάρει ο μικρός; Ο Τριαντάφυλλος και η αγαπημένη του σύζυγος θα τιμήσουν τις παραδόσεις και θα δώσουν στον γιο τους το όνομα Νίκος, όπως ήταν και το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή!

Να σας ζήσει και πάλι!

marymary.gr