ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: Δείτε την με μπικίνι σε αρετουσάριστες φωτο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έκανε τις πρώτες εξορμήσεις της στην θάλασσα και σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες χωρίς τεχνική επεξεργασία

Τις προηγούμενες ημέρες επωφελήθηκε τον καλό καιρό και πήγε δύο φορές στην παραλία, Την πρώτη φορά στο Καβούρι όπου έκατσε σε απόμερα βραχάκια με μια φίλη της και την δεύτερη φορά σε οργανωμένη παραλία στη Βουλιαγμένη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήθελε να αποφορτιστεί τόσο από τις πρόβες και τα γυρίσματα του J2US όσο και από την κόντρα της με την (πρώην; ) φίλη της Χριστίνα Παππά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day τις προηγούμενες ημέρες είπε για τη Χριστίνα Παππά που την είπε αφελή: «Δε νομίζω ότι η Χριστίνα Παππά είχε κακή πρόθεση. Την ξέρω την Χριστίνα, την έχω καλέσει και πολλές φορές στην εκπομπή. Όταν μια μέρα ήταν πιο moody, ερχόταν μου έβγαζε μια πιο ευαισθησία. Είμαι σίγουρη ότι εκείνη τη μέρα ξύπνησε και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της, ήθελε να εκφράσει ένα παράπονό της που δεν είχα πάει στο σούσι. Δεν τίθεται θέμα, τώρα μου έστειλε μήνυμα να πάω στη Μύκονο στο σπίτι της…»!

Η τοποθέτηση αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εκνεύρισε τη Χριστίνα Παππά που είπε στον Γιώργο Λιάγκα:

«Επειδή τόσο καιρό νομίζουν πως εγώ είχα κάποιο θέμα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Την Κωνσταντίνα εγώ σε μια δύσκολη στιγμή, όταν χώρισε από μια μεγάλη σχέση και την είχαν κάνει πέρα, τη θεώρησα αδύναμη και ήμουν μαζί της.

Είχα πάρει και τον κ. Λάτσιο να τη βάλει στον ΑΝΤ1 στο Dancing. Προσπάθησα και τη στήριξα με όσες γνωριμίες έχω. Από εκεί που η Κωνσταντίνα με έπαιρνε 100 φορές την ημέρα τηλέφωνο, δε μου λέει ούτε καλημέρα…