ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ: «Έχω ζήσει στη ζωή μου 2 απαγωγές»

Ο Βασίλης Καρράς (πραγματικό όνομα: Βασίλειος Κεσογλίδης) γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου 1953 μέσα σε μια πολύ φτωχική αλλά αγαπημένη οικογένεια, ενώ ποτέ δεν πίστευε πως θα γίνει τραγουδιστής ενώ παραμένει ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής πολλών γενεών αλλά και των νέων. Έχει γράψει δύο βιβλία που αφορούν στη ζωή του αν και δεν σπούδασε ενώ θεωρεί το πεζοδρόμιο το καλύτερο πανεπιστήμιο. Του αρέσει το καλό φαγητό και η διασκέδαση με φίλους και συγγενείς ενώ οι φίλοι του τον αγαπούν ιδιαίτερα. Θεωρεί τον εαυτό του “εραστή”, πιστεύει πολύ στον Θεό, είναι αγρότης, αγαπά την οικογένεια και ψηφίζει… ΠΑΟΚ!

«Έχω ζήσει στη ζωή μου δύο απαγωγές…»

Έχει ζήσει δύο απαγωγές και ότι ήδη ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο του, το οποίο όπως είπε θα είναι διαφορετικό και «δύσκολο».
Κάνοντας τη δική του αναδρομή, περιέγραψε όλα όσα έχει ζήσει, δύσκολα και εύκολα, ευχάριστα και δυσάρεστα, τι κρατάει από αυτά, πώς αντιμετωπίζει τη ζωή, αλλά και γιατί δεν τον «χάλασε» η αποθέωση που γνωρίζει από το κοινό του.
Εξέφρασε την «αδυναμία» του στον τόπο καταγωγής του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, σημειώνοντας ότι εκεί οι ανθρώπινες σχέσεις είναι «πιο καθαρές»

Η 27χρονη όμορφη κόρη του Βασίλη Καρρά

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μια 27χρονη κόρη την Ειρήνη Κεσογλίδου  η οποία δεν χορταίνει να βλέπει τον πατέρα της επί σκηνής να ερμηνεύει τις επιτυχίες του και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Είναι μια από τις μεγαλύτερες φανς του και πολύ συχνά πηγαίνει στα μαγαζιά  στα οποία εμφανίζεται για να τον απολαύσει επί σκηνής. Η 27χρονη  ακολουθεί διαφορετική επαγγελματική πορεία από αυτή του πατέρα της, έχοντας αναλάβει τη λειτουργία του«Χωριού της Ειρήνης», τη μεγάλη μονάδα φιλοξενίας και διασκέδασης σε παραδοσιακό ύφος που διατηρεί ο πατέρας της στην περιοχή Καρδία, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.