Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Λιάγκα – Η απώλεια του πατέρα του και η σχέση ζωής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε βαρύ πένθος είναι από τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Απριλίου ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του παρουσιαστή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Οι δυο τους ήταν άλλωστε πολύ δεμένοι μεταξύ τους, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρεται πολλές φορές δημόσια στον πατέρα του, ενώ γνωστή ήταν σε όλους, η συμπάθεια που είχε ο ίδιος για την σύζυγο του γιου του, Φαίη Σκορδά.

Ο γνωστός παρουσιαστής άλλωστε, πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια που συνδέθηκαν και με το διαζύγιο των γονιών του, οι οποίοι χώρισαν όταν εκείνος ήταν 7 ετών. Ο Γιώργος Λιάγκας το πρώτο διάστημα, μετά τον χωρισμό των γονιών του, έμεινε με τη μητέρα του, μετά ωστόσο ακολούθησε τον πατέρα του. Ο ίδιος έδωσε το όνομα του πατέρα του, στον πρώτο του γιο, τον μικρό Γιάννη.

Λιάγκας: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή - Η απώλεια του πατέρα του και η σχέση ζωής - VIDEO

Μεγάλη αδυναμία βέβαια είχε και η Φαίη Σκορδά στον πεθερό της. Η πιο συγκινητική στιγμή του γάμου της με τον Γιώργο Λιάγκα τον Ιούνιο του 2010, για όσους βρέθηκαν εκεί, ήταν ο χορός της στην πίστα με τον Γιάννη Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια βουρκωμένη από χαρά και συγκίνηση αγκάλιαζε με τρυφερότητα τον πατέρα του άνδρα της, που από την πρώτη στιγμή την είδε σαν την κόρη που δεν απέκτησε ποτέ. Ακόμη και όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και ο πεθερός της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ήταν δίπλα του στο νοσοκομείο, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. Η Φαίη Σκορδά άλλωστε ήταν πάντα δίπλα στις εξετάσεις, στις επισκέψεις σε γιατρούς και σε ότι χρειάζονταν ο πατέρας του συζύγου της.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μάλιστα, στις 20 Δεκεμβρίου του 2013 ανέφερε για τον πεθερό της: «Εγώ τη βέρα μου δεν την φόρεσα ποτέ. Φόρεσα όμως και φοράω το δαχτυλίδι που μου έκανε δώρο ο πεθερός μου, που είναι το πιο πολύτιμο μου κόσμημα».

fthis