ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ: «Σταματώ το θέατρο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον κλάδο των ηθοποιών.

«Δεν θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου στη σκηνή»

«Δεν θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου στη σκηνή παρά μόνο αν σοβαρευτούν όλοι, το κράτος, οι επιχειρηματίες και οι ηθοποιοί. Εάν επικρατήσει ο τρόμος του κορονοϊού και το 2021 δεν θα υπάρχουν ηθοποιοί. Δε συμφωνώ καθόλου με τους ηθοποιούς που κάνουν τους παρουσιαστές. Να γίνουν κι άλλα σίριαλ, να ανοίξει το Θέατρο της Δευτέρας, το ραδιόφωνο να δουλέψουν οι ηθοποιοί, να ξαναγίνουν τα μεταγλωττισμένα. Υπάρχουν διέξοδοι να δουλέψουν οι ηθοποιοί. Κάποιοι δεν θέλουν. Νευρίασα με τους ηθοποιούς που έβγαιναν από πλουσιόσπιτα και έλεγαν πόσο έκαναν αυτογνωσία, τι ωραία πέρασαν με τον κορονοϊό. Εγώ όλα αυτά τα βρίσκω γελοιότητες, καθόλου καλά δεν να κλείνεσαι μέσα στο σπίτι σου και απορώ γιατί το κάνανε τόσο χαριτωμενιά. Θεωρώ εντελώς γελοία όλα αυτά με τα σποτ που έγιναν με τις μάσκες. Νευρίασα πάρα πολύ», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η σκληρή ανάρτηση του

«Με οδηγούν στην σκληρή απόφαση κι αφού κιόλας έχω συνταξιοδοτηθεί να μην θέλω πλέον να συνεχίσω να παίζω στο θέατρο που λάτρεψα και να αφιερωθώ στις μάχες και τους αγώνες για τα δικαιώματα και την αφύπνιση των ηθοποιών που φοβισμένοι δεν θέλουν να παλέψουν για τα αυτονόητα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Οι τελευταιες εξελιξεις στα θεατρικά μας πραγματα, η απανθρωπη συμπεριφορα της πολιτειας απέναντι στο μεγάλο συνολο των...

Gepostet von Σπύρος Μπιμπίλας am Mittwoch, 27. Mai 2020