ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ: Ο «νεκροθάφτης» σύντροφος της – Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου και παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία είπε πολλά. Εντάξει. Θα μπορούσε να πεί πολλά περισσότερα αλλά πάμε πάσο.

“Δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω αν συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή σου γιατί αυτό αντανακλάται…”, επισήμανε ο Γρηγόρης on air. Η Μαρία έσπευσε να απαντήσει: “Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου. Δεν συνδέεται πάντα με έναν άλλο άνθρωπο αυτό”.

“Κάποιος άνθρωπος σου το βγάζει αυτό δεν γίνεται”, επέμεινε ο Γρηγόρης με τη Μαρία να ξεκαθαρίζει: Εγώ πάντως αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω. Όταν με ρωτάνε για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα. Είναι το αδύνατό μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά. Οι μεγαλύτερες σχέσεις μου κρατήσανε τέσσερα χρόνια. Συνήθως είναι ωραία στα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο να δω πόσο το αντέχω, πόσο με αντέχει, τι γίνεται γενικά. Το έχω το θεματάκι μου με τις σχέσεις. Δεν μπορώ τη δέσμευση και γι’αυτό δεν προχωράω στο να συνδεθώ με τον άλλον βαθιά. Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοπετυχημένη. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ”.

Μεταξύ άλλων η Μαρία αποκάλυψε ότι κάποτε είχε έναν σύντροφο που μαζί με τα παιδιά της τον φώναζαν νεκροθάφτη, λόγω του ότι ήταν χλωμός. Μετά από καιρό τα παιδιά της της είπαν: “ρε μαμά δεν καταλάβαμε γιατί ήσουν εσύ με αυτόν”.