Ο απίστευτος λόγος που η Σοφία Μουτίδου δεν βγάζει τη βέρα της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου πέρασε δύσκολα μετά την αυτοκτονία του πρώην συζύγου της, καθώς είχε να φροντίσει και την ψυχική κατάσταση του παιδιού της.

Είχε μάλιστα δηλώσει στην εφημερίδα «Αγορά»:

«Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν έχει βγάλει μέχρι σήμερα τη βέρα της.

«Επειδή τα κιλά φαίνονται, γίνεσαι εύκολα λεία και βορά στο στόμα του καθενός με τον οποίο έρχεσαι σε επαφή, από αυτόν που οδηγεί δίπλα σου μέχρι τον εργοδότη σου. Μια φορά με σταμάτησε μία για να της πω που είναι η Πατησίων και μου λέει''Εσύ είσαι η Μουτίδου; Για γύρνα λίγο να σε δω. Εντάξει δεν έχεις και τόσο χοντρό κώλο όσο λένε''.. Δεν της είπα τίποτα, ζούσε τον δικό της μύθο», τόνισε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η βέρα μου δεν έχει βγει ποτέ λόγω των κιλών. Πήρα είκοσι κιλά μετά τη γέννα, πήγα μια φορά να την κόψω, αλλά δεν το κατάφερα και είπα ”Σοφία ΟΚ, η βέρα δεν κόβεται!”. Την κρατάω ως αναμνηστικό που μόνο καλά πράγματα μου θυμίζει. Όταν αδυνατίσω θα βγει».

tff.gr