Toν θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο Θεόφιλος Βανδώρος από το «Τμήμα Ηθών»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του έδωσε στο «Πρωινό» ο Θεόφιλος Βανδώρος, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την σειρά «Τμήμα Ηθών».

Ο Θεόφιλος Βανδώρος, 24 ολόκληρα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, έχει αποχωριστεί την μακριά του κοτσίδα, σήμα κατατεθέν του, που έκανε τότε πολλές γυναίκες να «παραληρούν» στη θέα του.

0371_DAKIS_KALERGI_VANDOROS_PROKOPIOY_1312015.jpg

«Ήταν ένας ρόλος που σχεδόν κινδύνεψα να ταυτιστώ μαζί του» δήλωσε ο Θεόφιλος Βανδώρος στην κάμερα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους για μια δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν, λέγοντας πως «έχω κάνει σεξ με όσα άτομα χωράνε σε ένα δωμάτιο»:

«Αυτή η δήλωση με κυνηγάει. Ήταν μια πιπεράτη συνέντευξη που είχα δώσει. Δεν είναι περίεργο! Γιατί… πόσοι χωράνε σε ένα δωμάτιο; Δηλαδή αν είναι πολύ μικρό δωμάτιο, μπορείς να είσαι μόνο εσύ και μια κοπέλα» εξήγησε.

0227_SPYROPOYLOY_VANDOROS_23112014.jpg

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ανδρική φιλία, λέγοντας πως «είναι ένας ιερός δεσμός. Είναι τόσο ισχυρός που αν υπάρχει έστω και κατ' ελάχιστο προδιάθεση ομοφυλοφιλική θα εκφραστεί».

Για να καταλήξει λέγοντας πως «με έχουν φλερτάρει άνδρες. Άλλο είναι να σε φλερτάρει και άλλο να σου την πέσει κάποιος! Μια δυο φορές στη ζωή μου, μου συνέβη να νιώσω αυτό το καταπιεστικό, και εκεί φέρθηκαν ολίγον άγαρμπα. Δεν έδειρα κανέναν!»

star