Έγινε άλλος άνθρωπος η Ελευθερία Ρήγου: Έχασα 20 κιλά και θέλω άλλα 15!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είχαμε να τη δούμε πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως η εικόνα που είχαμε δει πέρσι, μας ξάφνιασε, γιατί όπως εκμυστηρεύθηκε η ίδια έδωσε μάχη με την κατάθλιψη και έβαλε αρκετά κιλά!

Η Ελευθερία Ρήγου που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Μη φοβάσαι τη φωτιά», έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», όπου την είδαμε εμφανώς αδυνατισμένη, μιας και όπως μας είπε έχει χάσει 20 κιλά και στόχος της είναι να χάσει άλλα 15!

«Η κατάθλιψη είναι πολύ σοβαρή ασθένεια, δεν είμαστε όλοι καταθλιπτικοί. Θα την παρομοιάσω με ένα πηγάδι χωρίς πάτο που πέφτεις, πέφτεις και βλέπεις μαυρίλα. Η κατάθλιψη θέλει καθοδήγηση από ψυχολόγο και ίσως και αγωγή από ψυχίατρο. Έχω κάνει έξι χρόνια ψυχοθεραπεία, πήρα και φαρμακευτική αγωγή», δήλωσε η Ελυθερία Ρήγου και συμπλήρωσε: «Πήγα σε μια διαιτολόγο και έχασα 20 κιλά και θέλω άλλα 15. Τα κιλά ήταν εμπόδιο στη δουλειά μου, δεν μου πρότειναν δουλειές. Μου είπε ένας “δεν μπορώ να σε προτείνω έτσι όπως είσαι”«.

«Είμαι κυκλοθυμική… και άμα με δεις “στα πατώματα” μπορώ να ανοίξω το ψυγείο και να το γονατίσω«, κατέληξε η γνωστή ηθοποιός!

Δες τη νέα εικόνα της ηθοποιού και όσα εκμυστηρεύθηκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο βίντεο:

[g_youtube v="hVAE7yJVFmQ"]

marymary.gr