ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ: Είχε γενέθλια – Δείτε πόσο έγινε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα γενέθλιά της είχε χθες η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στη λεζάντα της.

«Γενέθλια σήμερα και έχω πάρει τόση αγάπη από χτες την νύχτα!!! Θα θελα να μπορώ όχι μόνο να γράψω στον καθένα χωριστά αλλά και να σας αγκαλιάσω κ να σας φιλήσω!!!! Η ζωή μου ήταν πάντα έντονη με πολλή δουλειά, διάβασμα, προσπάθειες, επιτυχίες, ατυχίες, αγωνίες και όλα όσα συνθέτουν την περιπέτεια μιας δραστήριας ζωής...

... Είμαι ευγνώμων γιατί μου χάρισε μια εξαιρετική οικογένεια που είναι πάντα το στήριγμα μου μια κόρη που είναι το δώρο της ζωής μου, πολλούς αληθινούς φίλους και τόση επιτυχία που δεν την είχα φανταστεί ούτε στον ύπνο μου.
Και επιτυχία θεωρώ την αγάπη κ την εκτίμηση που νοιώθω να με πλημμυρίζει από συναδέλφους φίλους αλλά κ από όλον αυτόν τον κόσμο που με τιμά τόσα χρόνια με την παρουσία, τα σχόλια, του τις εκδηλώσεις του.
Να είστε όλοι γεροί γιατί χωρίς υγεία δεν είμαστε τίποτα και ν ανταμώσουμε όλοι γρήγορα!! #birthday #birthdaygirl #friends # lovemyfriends #gratefull #lovemyfamilly #missyouall #thankyouall».

Πόσο χρονών έγινε όμως;

Η Μιμή Ντενίση είναι γεννημένη στις 15 Μαΐου του 1953. Άρα είναι 67 ετών.