Ο Λιάγκας πήρε το όπλο του: Δεν θα πιστέψεις τι είπε για την Καινούργιου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το Πρωινό του Ant1 από το οποίο ακούμε μόνο αλήθειες, ξεκίνησε νέο γύρο μάχης με την Κατερίνα Καινούργιου και δώσε προσοχή γιατί αυτά που έγιναν ήταν πολλά!

Κράτα σημειώσεις γιατί σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις!

H Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία είδαμε ότι έχει κάνει τατουάζ τον αρχικά του ονόματος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Και από πάνω είχε μια κορώνα, δείχνοντας πως ήταν ο βασιλιάς της καρδιάς της όταν το έκανε! Αυτή η είδηση σχολιάστηκε από την ομάδα του Πρωινού με τον Γιώργο Λιάγκα να μονολογεί: «Δεν είχατε άλλο θέμα να παίξετε προφανώς! Και γιατί ασχολούμαστε με την Καινούργιου;».

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν η Φαίη Σκορδά τον ενημέρωσε ότι από τη συγκεκριμένη εκπομπή υπάρχει μία δημοσιογράφος που τον αγαπάει πολύ και θέλει να κάνει μόνο θέματα που τον αφορούν, ο παρουσιαστής είπε μέσα στην γκρίνια: «Μας βρίζουν ένα χρόνο τώρα!».

Η μεγάλη ίντριγκα όμως ήρθε λίγο αργότερα όταν ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρίσκεται στο Πρωινό του Ant1 1 – 2 φορές την εβδομάδα για να παρουσιάζει το «Ougachallenge». Τότε, η Φαίη Σκορδά, που προφανώς είχε ακούσει τι ειπώθηκε στην εκπομπή «Λόγω TiViS» για τη συμμετοχή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή είπε ρίχνοντας μπαρούτι: «Άρα κρατάμε ότι σήμερα δεν είναι μαζί μας κι όχι αυτά που σχολίαζαν χθες!». Τότε ο Γιώργος Λιάγκας πετάχτηκε και είπε: «Τι; Ότι ήρθε να μας σώσει; Ε, μας έσωσε κι έφυγε τώρα! Και ποιοι το λένε τώρα αυτό;

Αυτοί που κάνουν 3%. Ναι γιατί ξέρεις τι γίνεται Φαίη; Υπάρχει μια έλλειψη σεβασμού στην τηλεόραση. Δηλαδή εγώ πρέπει να σέβομαι τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Γιώργο Παπαδάκη. Λόγω μια παρουσίας χρόνων στην τηλεόραση. Πρέπει ότι ανοίγεις το στόμα σου να ξέρεις ποιος είναι και τι λες για κάποιον. Είναι θέμα σεβασμού και παιδείας που δυστυχώς δεν υπάρχει παιδεία στην τηλεόραση».

Κάτι μας λέει ότι αυτή η κόντρα δεν θα τελειώσει εδώ!

marymary.gr