Γιάννης Βαρδής: Τα σκληρά λόγια για τη Μαραγκόζη και το παρασκήνιο που δεν ξέραμε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θα θυμάσαι ασφαλώς το σούσουρο που είχε δημιουργηθεί όταν η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, με ένα μήνυμά της στο Facebook, έδειξε ότι η παρουσία της Χριστίνας Μαραγκόζη, με την οποία ο συνθέτης ήταν ζευγάρι 10 χρόνια, ήταν ανεπιθύμητη στην κηδεία του.

Σήμερα, ο Γιάννης Βαρδής που φωτογραφήθηκε μαζί με τη γυναίκα του Νατάσα Σκαφιδά για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ! αποκάλυψε πως είναι οι σχέσεις του τώρα με την πρώην σύντροφο του πατέρα του και εξηγεί γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι η αδελφή του…

Με τον πατέρα σου ουσιαστικά γνωριστήκατε, όταν πια είχαν χωρίσει με τη μητέρα σου κι εκείνη μετακόμισε στην Αμερική.

Γιάννης: Έτσι ακριβώς έγινε. Πριν τα 18 μου χρόνια ομολογώ ότι δεν ήξερα πολύ καλά τον πατέρα μου γιατί τον έβλεπα κυρίως τα σαββατοκύριακα και τις γιορτές. Εννοείται ότι υπήρχε αγάπη, αλλά δεν είχε ζήσει πολλές στιγμές από την καθημερινότητά μου. Για να καταλάβεις, ακόμα και τους πρώτους μου εφηβικούς έρωτες, ή το κομμάτι της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης το συζήτησα με τη μητέρα μου. Όταν εκείνη γνώρισε ένα νέο σύντροφο και μετακόμισε στην Αμερική μαζί με την αδελφή μου, εγώ αποφάσισα να μείνω μαζί με τον πατέρα μου στην Ελλάδα.

Πώς ήταν οι πρώτες μέρες της συγκατοίκησής σας;

Γιάννης: Ο πατέρας μου με βοήθησε πολύ να αποβάλλω κάποια αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Επειδή η μητέρα μου έπαιζε και τους δύο ρόλους δεν ήθελε να μου χαλάει κανένα χατίρι! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θεωρώ πως ότι κι αν θελήσω θα μπορούσα να το έχω. Είχα όλα τα φόντα να γίνω ένα κακομαθημένο παιδί! Ο πατέρας μου, με έμαθε πως πρέπει να δουλέψεις για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν πρωτοέμεινα μαζί του στο σπίτι του στην Παιανία, μου είχε πει: «Θέλεις να κάνεις μαθήματα οδήγησης γιατί θα σου χρειαστούν;». Εγώ τότε ήμουν σε μία ηλικία που δεν ήξερα τι ήθελα από τη ζωή μου και τον αγνόησα. Όταν μερικούς μήνες μετά του είπα: «Μήπως να κάνω μαθήματα και να μου πάρεις και ένα αμάξι για να μπορώ να μετακινούμε;» μου απάντησε: «Η προσφορά έληξε. Τώρα πρέπει να δουλέψεις και για να πληρώσεις τα μαθήματα, αλλά και το αυτοκίνητο!». Και πραγματικά, από εκεί που ήμουν ένα κακομαθημένο παιδί που έμενε στην Άνω Βούλα και είχε μάθει για ότι θέλει να δίνει απλά μία εντολή, βρέθηκα να εργάζομαι στο υαλοπωλείο του θείου μου στην οδό Αθηνάς. Χρωστάω πολλά πράγματα στον πατέρα μου! Μπορεί να μου δυσκόλεψε το δρόμο, αλλά ξέρω ότι ήταν ο φύλακας άγγελός μου. Το ίδιο επιθυμώ να κάνω κι εγώ στο δικό μου παιδί!

Γιάννη, πώς ήταν οι σχέσεις σας, με τη σύντροφο του πατέρα σου, την τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη;

Γιάννης: Με την Χριστίνα δεν μιλάμε πια. Δεν είχαμε και ποτέ καλές σχέσεις. Έχω διαβάσει κάποιες δηλώσεις της που έλεγε ότι εκείνη μας μεγάλωσε, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εκείνη δεν έπαιξε κανένα ρόλο στη διαπαιδαγώγησή μας, γιατί, όπως είπα, και η αδελφή μου και εγώ μέναμε μαζί με τη μητέρα μου. Δεν είχαμε καμία επαφή. Ήταν απλά η σύντροφος του πατέρα μας.

Σε ρωτάω, γιατί η αδελφή σου η Καλλιστώ, την ημέρα της κηδείας, έδειξε με μία ανάρτηση που έκανε στα social media ότι δεν επιθυμούσε να τη δει εκεί.

Γιάννης: Τώρα που το βλέπω από απόσταση θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολικό από μέρους της αδελφής μου να πει ότι η πρώην σύντροφός του πατέρα μου ήταν ανεπιθύμητη στην κηδεία του. Εδώ ήρθαν άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν στην κηδεία του, δεν θα ερχόταν ένας άνθρωπος με τον οποίο έζησαν μαζί δέκα χρόνια; Μπορεί να μην είχαν καμία επαφή τα τελευταία είκοσι χρόνια που είχαν χωρίσει, αλλά δικαιούταν να είναι εκεί. Θεωρώ ότι ήταν λάθος η κίνηση αυτή της αδελφής μου, αλλά τη δικαιολογώ γιατί ήταν συναισθηματικά φορτισμένη.

marymary.gr