Γιατί δυσανασχέτησε η Σμαράγδα όταν ο Θοδωρής αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Σε άβολη, θέση παραδέχτηκε πως ήρθε η Σμαράγδα Καρύδη, όταν ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε στο «Down Town» πως είναι ζευγάρι.

«Δεν ήθελα να ξεκινήσει αυτή η ιστορία επειδή δεν θέλω να πω τίποτα για τη σχέση μου με τον Θοδωρή. Δεν θέλω να πω αν τον περιποιούμαι ή όχι ούτε και το τι κάνουμε μαζί. Ανατριχιάζω όταν βλέπω τίτλους και υπότιτλους που αφορούν τη ζωή μου. Βλέπω τα περιοδικά στο περίπτερο και κάτι με πιάνει» παραδέχτηκε η Σμαράγδα σε συνέντευξή της στην "Αγορά", ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν χαρακτηρίζει ως σχέση ζωής το δεσμό της με τον Θοδωρή, ανταπάντησε!

«Δεν με ενδιαφέρει να τη χαρακτηρίσω και δεν θα πω τίποτα γι’ αυτό. Δεν μου αρέσουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις. Όλες οι σχέσεις είναι σχέσεις ζωής και οι φιλικές και οι προσωπικές».

Παράλληλα η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κοριτσάκι που υιοθέτησε η συνάδελφός της, Βίκυ Βολιώτη το οποίo και θα βαφτίσει.

«Είναι ένα υπέροχο κοριτσάκι, το οποίο αγαπώ πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχο, έξυπνο και λαμπερό. Θα γίνει δύο ετών τον Σεπτέμβριο και θα την πούμε Άννα».

star

br