ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ: Η «επίθεση» της στην Καινούργιου και η απάντηση της παρουσιάστριας on air

Με αφορμή το τελευταίο βίντεο της Τούνη στο κανάλι της στο YouTube δημιουργήθηκε μία ένταση μεταξύ τους, ενώ μάλιστα η Ιωάννα έκανε mention την Κατερίνα Καινούργιου στα stories της.

Με αφορμή το τελευταίο βίντεο της Τούνη στο κανάλι της στο YouTube δημιουργήθηκε μία ένταση μεταξύ τους, ενώ μάλιστα η Ιωάννα έκανε mention την Κατερίνα Καινούργιου στα stories της.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, τοποθετήθηκε σήμερα λέγοντας:

«Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ό, τι θέλει στο προφίλ του. Εμείς χθες –επειδή μάλλον η Ιωάννα δεν το είδε όλο το απόσπασμα, με έκανε και mention αρκετές φορές- είπαμε απλά την άποψή μας. Εγώ μάλιστα χθες, εκφράστηκα και πολύ ωραία.

Αυτό που είπα ήταν ότι μου αρέσει πάρα πολύ το προφίλ της συγκεκριμένης κοπέλας, τη βλέπω, της κάνω και like, χωρίς να την ακολουθώ. Όμως, θεώρησα πολύ λάθος στην συγκεκριμένη περίσταση να κάνει αυτό το βίντεο. Έγραψε “Μπες Κατερίνα με τους συνεργάτες σου να δείτε τι είπα”. Μπήκα και μου φάνηκαν χειρότερα. Αυτά που δείξαμε δηλαδή ήταν και τα πιο light.

Δεν θέλω μέρες που είναι να μπω στην διαδικασία να τσακωθώ με κανέναν. Δεν με αφορά καθόλου. Ο καθένας έχει το Instagram του, κάνει ό,τι θέλει στο δικό του προφίλ. Αν θέλεις τον ακολουθείς, αν δεν θέλεις δεν τον ακολουθείς. Το βίντεο αυτό σχολιάστηκε αρκετά, εμείς το βάλαμε στην εκπομπή μας, το σχολιάσαμε και μέχρι εκεί».

Δες το βίντεο