ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Μανώλης Κονταρός: Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, είχα βρει και τον τρόπο…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον προσωπικό του αγώνα να σταθεί στα πόδια του μετά το φρικτό τροχαίο ατύχημα που είχε περιέγραψε ο Κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός στην εκπομπή Αυτοψία του Αντώνη Σροιτερ με θέμα τα δράματα της ασφάλτου και φόντο τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελιδη.

Ο Μανώλης Κονταρός συγκλόνισε όταν περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο κέντρο αποκατάστασης της Γερμανίας, ανέφερε ότι είχε περάσει απο το μυαλό του να αυτοκτονήσει και μάλιστα είχε βρει και τον τρόπο !

Ο ίδιος περιγράφοντας τη στιγμή του ατυχήματος ανέφερε :

"Ήμουν μονος στο αυτοκίνητο. Εγω είχα μια συνήθεια στο δρόμο, όταν νύσταζα σταματούσα, 500 μέτρα να ημουν απο το σπίτι μου σταματούσα και κοιμόμουν στην άκρη του δρόμου. Ημουν κουρασμένος νυσταξα, σταμάτησα στη λωρίδα ασφαλείας έριξα το κάθισμα και κοιμήθηκα. πρέπει να κοιμόμουν κανένα μισάωρο όταν ήρθε ο άλλος και έπεσε πάνω μου "

Παράλληλα μιλώντας για τη δύσκολη διαδρομή μέχρι να σταθεί στα πόδια του συμπλήρωσε :

"Όταν είσαι ένας άνθρωπος που είσαι μέσα στον κόσμο, είσαι δυνατός, είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου επαγγελματικά και προσωπικά και ξαφνικά βρίσκεσαι ακίνητος, λες «Θεέ μου θέλω να φύγω». Δεν το κρύβω ότι μου πέρασε και αυτό από το μυαλό. Είχα βρει και τον τρόπο»...

cretalive

br