ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του! Στα χνάρια του πατέρα της (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους μας καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος, και ουκ ολίγα είναι τα τραγούδια του που τραγουδάμε ξανά και ξανά και ξανά, και όχι μόνο σε συναυλίες. Έχει απίστευτη μουσική και κάθε του τραγούδι μια ιδιαίτερη σημασία.

Ο 62χρονος τραγουδοποιός μας έχει χαρίσει πολλά υπέροχα κομμάτια, είναι όμως κάποια που είναι ακόμη καλύτερα όταν δεν τα τραγουδάει μόνος του. Όπως το «Άσε τα ψέματα» που σε βίντεο του χθες στο προφίλ του στο Facebook το τραγούδησε με τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του.

Αρχικά στο σημείο αυτό θέλουμε να σου πούμε πως δεν γνωρίζαμε πως ο Σωκράτης Μάλαμας είχε 4 παιδιά. Στο βίντεο αυτό γνωρίσαμε δύο από τα τέσσερα, τον Γιάννη και την Γραμμένη, οι οποίοι από όσο καταλάβαμε ακολουθούν τα χνάρια του μπαμπά τους. Η Γραμμένη (μα πόσο όμορφο όνομα) συμμετείχε στα φωνητικά μαζί με τον μπαμπά της, ενώ ο Γιάννης έπαιζε το τουμπερλέκι, συνοδεύοντας την κιθάρα.

Η κόρη του Σωκράτη Μάλαμα, εκτός από υπέροχη όπως είδαμε φωνή, είναι και μία κούκλα. Τη βρήκαμε μάλιστα και στο Instagram, και στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις φωτογραφίες της. Μελαχρινή και κούκλα, όπως ο γοητευτικός μπαμπάς της.

Άσε τα ψέματα

Λέω παραμύθια να ξορκίσω το κακό...#sokratismalamasGiannis Malamas Γραμμένη Μάλαμα

Gepostet von Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας am Dienstag, 17. März 2020

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: