Για 3η εβδομάδα στο νοσοκομείο ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τι αποκαλύπτει η Άντζελα Γκερέκου;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αγωνία για την υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου συνεχίζεται, καθώς βρίσκεται για τρίτη εβδομάδα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο «άρχοντας της νύχτας» είχε μεταφερθεί με συμπτώματα ουρολοίμωξης.

Ωστόσο παρότι περίμεναν να πάρουν σύντομα εξιτήριο, οι θεράποντες ιατροί εξήγησαν πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για ανάρρωση. Όπως ήταν φυσικό, οι ζωντανές εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ματαιώθηκαν και ο τραγουδιστής αντικαταστάθηκε από τον Σταμάτη Κόκοτα.

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Άντζελα Γκερέκου, μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso για την πορεία της υγείας του. «Ο Τόλης μπήκε στο νοσοκομείο με εμπύρετο ουρολοίμωξη και πλέον, εδώ και πέντε ημέρες, είναι απύρετος και έχει υποχωρήσει η λοίμωξη», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η πρώην Υπουργός ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστική και αναμένει πως ο Τόλης Βοσκόπουλος θα πάρει εξιτήριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

«Πρέπει να ολοκληρώσει τον 20ημερο κύκλο της αντιβίωσης για να πάρει εξιτήριο. Είναι επιβεβλημένο αυτό και, επειδή η αγωγή είναι ενδοφλέβια, δεν μπορεί να γίνει στο σπίτι. Γι’ αυτό και παραμένουμε στο ΓΝΑ», συμπλήρωσε.

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και να επιστρέψει σιδερένιος στις επάλξεις.

peoplegreece

br