ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα παρουσιάστρια θα ντυθεί νυφούλα – Η πρόταση γάμου έγινε ON AIR!!!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη στιγμή που βρισκόταν στον ραδιοφωνικό «αέρα» δέχθηκε πρόταση γάμου Ελληνίδα παρουσιάστρια, που, φυσικά, είπε το «ναι»!

Μετά από περίπου 18 χρόνια σχέσης και τη στιγμή που έδινε ραδιοφωνική συνέντευξη, η Μαρία Μενούνος άκουσε το σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο να της ζητά να τον παντρευτεί.

Παντρεύεται Ελληνίδα παρουσιάστρια – On air έγινε η πρόταση γάμου!

Ο Κέβιν μπήκε στο στούντιο του σταθμού «SiriusXM», γονάτισε και είπε: «αν και αυτό δεν είναι η ακριβώς πρόταση, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι Μαρία… Θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνδρα στη Γη;».

«Δεν μου κάνεις πλάκα τώρα ε; Είναι φάρσα;», ρώτησε, σοκαρισμένη, η παρουσιάστρια, με τον αγαπημένο της να την διαβεβαιώνει ότι μιλάει σοβαρά και να συνεχίζει: «δεν θα μπορούσα να κάνω πλάκα με αυτό. Σ’ αγαπώ πολύ και αυτό σημαίνει πολλά για εμάς. Γιατί να μην το κάνουμε επίσημο; Θα δεχθείς γλυκιά μου; Θα δεχθείς;».

collage09089.jpg

Παρόντες στο στούντιο ήταν και οι γονείς της Μαρίας, που παρακολούθησαν συγκινημένη την γλυκιά έκπληξη, αλλά και την απάντηση της κόρης τους, που ήταν «ναι, ναι, ναι! Θεέ μου! Φυσικά!».

Μαρία και Κέβιν είναι μαζί από τα σχολικά χρόνια, ενώ η παρουσιάστρια έχει εξομολογηθεί, στο περιοδικό «People», ότι αρχικά ο μπαμπάς της δεν τον ενέκρινε γιατί δεν είναι Έλληνας, κάτι που άλλαξε όταν τον γνώρισε καλύτερα.

star